Sztárok

A 70-es évek legsármosabb pasijának tartották a Sandokan című sorozat főszereplőjét: így fest ma a 77 éves színész

Kabir Bedi igéző szemeivel minden nőt levett a lábáról annak idején, közel a 80-hoz azonban bizony ő is igencsak megváltozott, a hosszú haj például már a múlté.

Megöregedett, de karakteres arca megmaradt

„Sandokan, a maláj hazafi az angol gyarmatosítók ellen harcol a XIX. században. Legfőbb ellenfele hazája elnyomója, Lord Brooke, a „fehér rádzsa”. A filmben megismerkedhetünk a malájok szabadságharcával, a gyönyörű tájakkal és a címszerepben világhírűvé vált színésszel, Kabir Bedivel” – írja a Sandokan – A maláj tigris című sorozat tartalmáról a mafab.hu. És valóban, az indiai származású Kabir Bedi egy csapásra vált világszerte ismertté az 1976-ban készült, hatrészes olasz tévésorozattal, mely hamar a nézők kedvencévé vált. A férfiak a sztori, a nők pedig a sármos színész miatt imádták a produkciót, mely révén Kabirt megismerte egész Európa és Amerika, ami igencsak nagy szó volt akkortájt egy indiai születésű színésznek, aki idén már a 77. életévét töltötte. Galériánkban mutatjuk, hogy fest ma a 70-es évek szívtiprója, aki fürtjeivel és igéző szemeivel levette a gyengébbik nem képviselőit a lábáról, mára viszont már szinte alig ismerni rá.

Kabir Bedi 1946-ban született Lahorban egy háromgyerekes szikh családban: apja szerkesztő és filozófus volt, az viszont hamar kiderült, hogy Kabir nem lép majd édesapja nyomdokaiba, hiszen a jóképű srác világéletében a színészettel akart foglalkozni, és így is lett.
Kattints a további képekért!

Cathy Podewell közel a 60-hoz is elképesztően gyönyörű – éppoly csodásan fest most, mint annak idején, amikor megismerte őt a világ, és bár az évek alatt természetesen ő is változott, mégsem vált plasztikszörnnyé, mint sok másik Dallas-szereplő.

Leadfotó: Getty Images

Oldalak

Sztárok
Sztárok
Emma Ferrer az idő múlásával egyre inkább hasonlít világhírű nagymamájára, szépség tekintetében pedig már most utolérte őt.
Sztárok
A Neveletlen hercegnő-filmek Clarisse Renaldi királynője a mai napon ünnepli 88. születésnapját, nemrégiben pedig friss fotók is készültek a rég nem látott, legendás filmcsillagról.
Home&Design
Az új, szezonális lakberendezési trendek közül a szőnyegen szőnyeg stílus lesz az egyik legnépszerűbb. Mutatjuk, hogyan alkalmazhatod, hogy a lehető legmutatósabb legyen.