Sztárok

Iszonyú kínos! Így bukott le felesége előtt Arnold Schwarzenegger, hogy félrelépett a házvezetőnővel

Arnold Schwarzeneggernek 25 évvel ezelőtt született gyermeke a házvezetőnőjétől, s bár a színész egy ideig titkolni próbálta a viszonyát felesége előtt, a lebukás elkerülhetetlen volt.

Őszinte vallomást tett

Arnold Schwarzenegger 1986-ban vette feleségül John F. Kennedy egykori amerikai elnök unokahúgát, Maria Schrivert, aki négy gyermekkel ajándékozta meg az akciósztárt – sokáig úgy tűnt, semmi sem állhat a házaspár boldogságának útjába, egy döbbenetes botrány azonban örökre megváltoztatott mindent. Mostanra az egész világ tud arról, hogy a színész teherbe ejtette a házvezetőnőjüket, a történetben pedig az volt a legkellemetlenebb, hogy az asszony éppen akkor adott életet a gyermeküknek, amikor Maria szintén várandós volt 1997-ben. Ám mindez csak 14 évvel később derült ki, amikor a félkézről született gyerek látványosan hasonlítani kezdett Schwarzeneggerre. Az immáron 74 éves híresség a Netflix új dokumentumfilmjében mesél hollywoodi karrierjéről, kaliforniai kormányzói hivatali idejéről, emellett kitér botrányos viszonyára is, sőt azt elárulja, hogyan vallotta be annak idején volt feleségének a hűtlenségét. Részletek a galériában!

A Terminátor sztárja és volt felesége, Maria Shriver a házasságuk utolsó szakaszában hetente egyszer jártak párterápiára, mert harcolni akartak a kapcsolatukért. Az egyik ülésen a tanácsadó kijelentette: az asszony szeretne konkrétan rákérdezni valamire a férjénél.
Kattints a további képekért!

Vajmi kevés az esély arra, hogy Willis és Schwarzenegger valaha is fog még kommunikálni egymással az életben - ennek az egyetlen oka a Die Hard korábbi sztárjának egyre súlyosabbá váló betegsége -, így az Osztrák Tölgy megható nyilvános gesztust tett: egy szívhez szóló nyilatkozatban "vett búcsút" régi barátjától és kollégájától.

Leadfotó: Isabel Infantes/PA Images via Getty Images

Oldalak

Sztárok
Sztárok
Emma Ferrer az idő múlásával egyre inkább hasonlít világhírű nagymamájára, szépség tekintetében pedig már most utolérte őt.
Sztárok
A Neveletlen hercegnő-filmek Clarisse Renaldi királynője a mai napon ünnepli 88. születésnapját, nemrégiben pedig friss fotók is készültek a rég nem látott, legendás filmcsillagról.
Home&Design
Az új, szezonális lakberendezési trendek közül a szőnyegen szőnyeg stílus lesz az egyik legnépszerűbb. Mutatjuk, hogyan alkalmazhatod, hogy a lehető legmutatósabb legyen.