Sztárok

Tizenévesen az oltár előtt: sztárok, akik szemtelenül fiatalon házasodtak

Gondoltad volna pont róluk? Cikkünkben bemutatunk 5 olyan híres nőt, aki meglepően fiatalon mondta ki a boldogító igent.

Meggondolatlan döntés

iatalabb korban az ember hajlamos beleugrani még a komoly dolgokba is, mondván: mit veszíthet? Valószínűleg valami ilyesmi járhatott azoknak a sztároknak a fejében is, akik sokkolóan fiatalon kötöttek házasságot aktuális szerelmükkel. Persze, mondanunk sem kell, ezek a hirtelen kötött frigyek mind hamar befuccsoltak; részletek a galériában!

Demi Moore Kevesen tudják, de Demi Moore első férjétől, az énekes-dalszerző Freddy Moore-tól „kapta” vezetéknevét, mivel eredetileg Demi Gene Guynes néven született. A páros 1980-ban kötötte össze az életét, ekkor a színésznő mindössze 17 éves volt.
Kattints a további képekért!

A pánikbetegség az egyik legsúlyosabb mentális kór, ami többek között rendszeresen jelentkező pánikrohamokkal jár – több világsztárnál diagnosztizáltak már, sokan közülük őszintén beszéltek problémáikról.

Leadfotó: 123rf
Forrás: Origo

Oldalak

Sztárok
Sztárok
A TV2 sztárjának a nyílt utcán kellett nagyot alakítania. Az öngyilkos jelöltet a többi autós csak kikerülte Budapesten.
Sztárok
A 80-as évek jóképű zenésze nők millióinak szívét hódította meg egykor, túl a hetvenen azonban már alig lehet ráismerni az énekesre, annyit öregedett az elmúlt években.
Sztárok
Kerek születésnapja alkalmából tematikus hétvégét szentelt Szulák Andreának a Dankó Rádió, számos kedves köszöntést és meglepetést kapott, de élete legmeghatározóbb ajándéka az, hogy édesanya lehet.