Sztárok

Megrázó, miről beszélt a halálos ágyán a legendás énekes: az utolsó pillanatban is megbocsátásért könyörgött

Frank Sinatra nagy kanállal habzsolta az életet, ráadásul büszke emberként ismerték, aki mindig biztos volt a döntéseiben. Azonban mint kiderült, legbelül jóval többet szenvedett, mint azt gondolták róla.

Bánta korábbi hibáját

Frank Sinatra a 20. század egyik legnagyobb hatású előadóművésze és színésze volt, akit már életében is legendaként tartottak számon. Az ötvenes-hatvanas években volt a csúcson: ekkor a filmek mellett tengernyi lemezt készített, legkedveltebb dalai közül a Strangers In The Night 73, az Only the Lonely 120 hetet töltött a listákon, de nagy sikerük volt a Swinging Affair, a Come and Fly with Me, a Songs for Young Lovers, a Days of Wine and Roses című dalainak, illetve albumainak is, kései korszakából pedig a legendás
My Way és a New York, New York emelkedik ki. Csak a Billboard listáján másfél tucat dala volt első helyezett, nyolc Grammy-díjat kapott, megítélését nem befolyásolták az alvilághoz fűződő kapcsolatai, de egyes, nem túl szimpatikus emberi tulajdonságai sem. Az énekes legfiatalabb gyermeke, Tina Sinatra nemrég elárulta, édesapja szerette a maga módján élni az életét, ezért volt furcsa hallani tőle azokat a szavakat, amiket a halálos ágyán mondott ki. Részletek a galériában!

Tina még csak 7 hónapos volt, amikor édesapja elhagyta első feleségét, Nancy Barbatót, és közös gyermekeiket - noha sosem szakadt el tőlük, sok időt töltött távol.
Kattints a további képekért!

Frank Sinatrát a mai napig az egyik legnagyobb nőcsábászként tartják számon: a szoknyabolond énekes Hollywood legszebb asszonyainak csavarta el a fejét, négyszer nősült, egyik felesége - aki később Woody Allen neje lett - pedig 30 évvel fiatalabb volt nála.

Leadfotó: Silver Screen Collection/Getty Images

Oldalak

Sztárok
Sztárok
Hamarosan a könyvesboltok polcaira kerül Omid Scobie Végjáték című kötete, mely izgalmas, eddig nem ismert kulisszatitkokat ígér a brit királyi családdal kapcsolatosan. A szerző különös gondot fordít...
Sztárok
Jákob Zoltán teljesen átgondolta a kapcsolatát a Nagy Ő-s választottjával, majd inkább szakított.
Lifestyle
A szakemberek szerint a pontos érték a napszaktól és az illető nemétől is függ, átfogó vizsgálatukban mégis próbáltak mindenkit kielégítő válaszra lelni.