Sztárok

Ő volt a Tövismadarak bájos Maggie-je: így néz ki napjainkban a karaktert alakító színésznő - fotók

Te is rajongtál a Tövismadarak című sorozatért? Akkor biztosan emlékszel a Maggie karakterét alakító színésznőre, Rachel Wardra; a színésznő már 66 éves, de még mindig rendkívül vonzó és fiatalos.

Akkor és most

A Tövismadarakat Colleen McCullough, egy ausztrál írónő írta 1977-ben, 1983-ban pedig négyrészes tévésorozat készült belőle - a széria számos elismerésben részesült, 1983-ban öt kategóriában nyert Emmy-díjat, 1984-ben pedig négy Golden Globe-ot. A történet egyik főszereplőjét, Maggie-t a gyönyörű Rachel Ward keltette életre a vásznon, aki különleges szépsége mellett kiváló tehetségével is belopta magát a nézők szívébe. A színésznő ma már 66 éves, bájos vonásai azonban még mindig a régiek; galériánkban megmutatjuk, milyen csodásan fest napjainkban a híresség!

Rachel Ward 1957. szeptember 12-én látta meg a napvilágot, karrierjét pedig modellként kezdte. Már a kezdetektől fogva sikert sikerre halmozott, melyet jól bizonyít, hogy a világhírű Vogue magazinban is szerepelt.
Kattints a további képekért!

Brooke Shields a világ egyik legszerencsésebb nője: nem elég, hogy tehetséges, de közel a 60-hoz is épp olyan káprázatos, mint amikor 15 évesen megkapta azt a szerepet, ami az egész életét megváltoztatta.

Leadfotó: ABC Photo Archives/Disney General Entertainment Content via Getty Images

Oldalak

Sztárok
Lifestyle
Március 18-án indul a TV2 új párkapcsolati reality műsora, a Házasság első látásra. A műsor a párkeresés egy új dimenzióját nyitja meg azoknak a magányos szíveknek, akik a tudományt hívják segítségül...
Fashion&Beauty
A Gucci 2024-es őszi-téli kollekciójában, az olasz divatház kreatív igazgatója, Sabato De Sarno a stílusos áttetsző ruhák mellett egy kristályokba és csillogó flitterekbe öltözött valóságot álmodott...
Lifestyle