Sztárok

Tudtad? Ezeknek a sztároknak 50 éves koruk után született gyermekük - galéria

Sokaknak nincs lehetőségük a gyermekvállalásra fiatal felnőtt korukban, ennek ellenére viszont nem zárkóznak el tőle és később, akár 50 éves koruk felett is belevágnak egy gyermek felnevelésébe.

Gyermekvállalás 50 felett

Talán érthető, hogy a sztárok pörgős életmódja miatt sokan nem vállalnak gyermeket fiatal felnőttként, arról viszont eltérnek a vélemények, vajon felelősségteljes döntés-e idősebb korban, akár 50 éves kor felett gyermeket vállalni. Persze maga az élmény valószínűleg nem veszt csodálatosságából, a idősebb szülők viszont minden bizonnyal kevesebb ideig lehetnek aktívan részei gyermekük életének. Ennek ellenére a sztárvilágban nem kimondottan ritka a késői gyermekek születése, van, aki még majdnem 80 évesen is be mert vállalni egy gyermeket. Nézd meg a galériát, ha kíváncsi vagy, kik azok a sztárok, akiket nem rettenti vissza idős koruk a gyermekvállalástól!

Robert De Niro A világhírű színész rengeteg rajongóját megdöbbentette a bejelentéssel, hogy 79. életévében megszületett hetedik gyermeke. Korábban már hat gyermeke született előző kapcsolataiból, idős kora ellenére mégis bevállalta a hetedik gyerkőc születését is.
Kattints a további képekért!

Ha elmúltál 35 már bele se vágj? Tényleg ketyeg az a bizonyos biológiai óra? Egy bécsi termékenységi központ vezető orvosa lesz segítségünkre, hogy megfejtsük a gyermekvállalással kapcsolatos legfőbb mítoszokat.

Leadfotó: Dominique Charriau/WireImage/ Getty Images, forrás: justjared.com

Oldalak

Sztárok
Sztárok
Erzsébet királynő egyik furcsa szabálya miatt Katalin hercegné nem tájékoztathatta azonnal első gyermeke érkezéséről saját családját sem.
Sztárok
Emma Ferrer az idő múlásával egyre inkább hasonlít világhírű nagymamájára, szépség tekintetében pedig már most utolérte őt.
Sztárok
A Neveletlen hercegnő-filmek Clarisse Renaldi királynője a mai napon ünnepli 88. születésnapját, nemrégiben pedig friss fotók is készültek a rég nem látott, legendás filmcsillagról.