Sztárok

Járai Máté felborzolta a kedélyeket kijelentésével: A színész a megcsalásról fejtette ki véleményét

Járai Mátéról és feleségéről, Járai Kíráról a Nyerő Páros c. vetélkedőben való szereplésük óta tudja az egész ország, hogy nyitott házasságban élnek.

Kiverte a biztosítékot

Már a nyitott házasságról való tabumentes kommunikáció is sokaknál kiverte a biztosítékot, a színész és felesége kaptak is érte hideget-meleget. Járai azonban azóta keresett személy lett a médiában, a Konyhafőnökben és az RTL Reggeli műsorában is láthattuk, de sorra hívják interjúkba is, ahol előszeretettel és őszintén fejti ki véleményét.

Most a Blikknek beszélt arról, hogy mi a véleménye a poliamor kapcsolatokról, melyek lényege, hogy a felek nemcsak a testi örömöket élhetik meg egy másik partnerrel, de a szerelem sem kizárt.
Kattints a további képekért!

Forrás: Blikk Fotó: RTL

Oldalak

Sztárok
Sztárok
Erzsébet királynő egyik furcsa szabálya miatt Katalin hercegné nem tájékoztathatta azonnal első gyermeke érkezéséről saját családját sem.
Sztárok
Emma Ferrer az idő múlásával egyre inkább hasonlít világhírű nagymamájára, szépség tekintetében pedig már most utolérte őt.
Sztárok
A Neveletlen hercegnő-filmek Clarisse Renaldi királynője a mai napon ünnepli 88. születésnapját, nemrégiben pedig friss fotók is készültek a rég nem látott, legendás filmcsillagról.