Sztárok

A Playboy fotós kulisszatitkai: ilyen volt a közös munka minden idők legnagyobb szexszimbólumaival

Színfalak mögötti élményeiről számolt be a Playboy fotósa, aki többek között Pamela Andersonnal, Kim Kardashiannal és Demi Moore színésznővel is együtt dolgozott.

Playboy kulisszatitkok

Stephen Wayda az évek alatt több ikonikussá vált hölgyet is fotózott munkája során. Karrierje alatt szerzett élményeit nem rejtette véka alá, és elárulta, milyen is volt pontosan együtt dolgozni minden idők legnagyobb szexszimbólumaival. Olvass tovább, ha kíváncsi vagy, hogyan is nézett ki egy Playboy fotózás Pamela Andersonnal, Kim Kardashiannal vagy éppen Demi Moore-al!

Pamela Anderson Stephen éveken át dolgozott Pamelával, így jól ismerték egymást. "Hefner számára Pamela jelentette a vérbeli Playboy DNS-t. Pontosan ő volt az, akire vágyott - a gyönyörű, már-már túlságosan szexi szomszéd lány, aki mégis azt a látszatot kelti, mintha esélyed lehetne intim kapcsolatba kerülni vele" - mondta Stephen.
Kattints a további képekért!

Hugh Hefner 2017. szeptember 27-én, 91 évesen távozott az élők sorából, haláláról azonban csak keveset tudni – halotti anyakönyvi kivonatában azonban érdekes részletek szerepelnek.

Leadfotó: 123rf, forrás: justjared.com

Oldalak

Ez a tartalom olyan elemeket is tartalmazhat, amelyek a hatályos jogszabályok kategóriái szerint kiskorúakra károsak lehetnek. Ha azt szeretné, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használjon szűrőprogramot!
A javasolt szűrőprogram ide kattintva elérhető.
Sztárok
Lifestyle
Aligha akad olyan eszköz, amivel 100 százalékos biztonsággal megelőzhető egy autólopás, ugyanakkor érdemes megismerni a rablók módszereit, hogy felismerjük, ha esetleg belefutnánk egy csapdájukba....
Home&Design
Úgy érzed ideje beújítani pár őszi lakberendezési kiegészítőt? Mutatjuk a jelenlegi kedvenceinket.
Fashion&Beauty
Nyáron sokan visszatérnek egy régi szabályhoz: ha kisüt a nap, világosítsd a hajszínedet! Éppen emiatt idén is kialakulóban van egy hajtrend, ami biztosan közönségkedvenc lesz: ez pedig a kaliforniai...