Sztárok

Mintha ikrek lennének! Sztárok és gyermekeik, akik le sem tagadhatnák egymást

Természetes, hogy mindenki hasonlít a szüleire, van néhány sztárcsemete viszont, aki valóságos mása édesanyjának, vagy édesapjának, olykor még megkülönböztetni is nehéz őket szüleiktől.

Sztárok és gyermekeik

Biztosan te is gyakran találkoztál már több világhírű sztár gyermekével a közösségi médiában. Sokan szüleik nyomdokaiba lépnek és tovább viszik a hírnevet, míg mások inkább hátrahúzódnának a rivaldafényből. Ez egészen nehéz feladat lehet azoknak, akik kiköpött hasonmásai híres szüleiknek. Mutatjuk, mely sztárgyerekek hasonlítanak megszólalásig világhírű édesanyjukra, vagy éppen édesapjukra!

Snoop Dog és fia, Cordell Broadus Calvin Broadus Jr. Snoop Dog néven futott be, a rapper éneklési stílusa és divatérzéke miatt is valóságos ikonná vált, emellett pedig számos filmben és TV sorozatban feltűnt. Fia, Cordell Broadus 20 éves, az UCLA futballsztárja, valamint modellkarrierje is felfelé ível, édesapjával együtt léptek fel a Philipp Plein divatbemutatóján.
Kattints a további képekért!

Legyél sikeres, legyen karriered, vagyonod, kocsid, házad, és lehetőleg ne legyél még 30 – nemcsak a hustle culture, de a közösségi média is ezt a nézőpontot közvetíti, és sok huszonévesre helyez indokolatlan nyomást. Nem késtél le semmiről! Ahogy ezek a sztárok sem, akik 30 éves koruk után lettek igazán híresek.

Leadfotó: 123rf, forrás: healthygeorge.com

Oldalak

Sztárok
Sztárok
Emma Ferrer az idő múlásával egyre inkább hasonlít világhírű nagymamájára, szépség tekintetében pedig már most utolérte őt.
Sztárok
A Neveletlen hercegnő-filmek Clarisse Renaldi királynője a mai napon ünnepli 88. születésnapját, nemrégiben pedig friss fotók is készültek a rég nem látott, legendás filmcsillagról.
Home&Design
Az új, szezonális lakberendezési trendek közül a szőnyegen szőnyeg stílus lesz az egyik legnépszerűbb. Mutatjuk, hogyan alkalmazhatod, hogy a lehető legmutatósabb legyen.