Sztárok

Ilyen nagyot nőtt a Vad angyal és a Te vagy az életem sztárjának, Natalia Oreiro-nak a kisfia: Merlín hihetetlenül cuki

Natalia Oreiro még mindig a szexi vad angyal, ám az alma nem esett messze a fájától, és már most lehet látni, hogy a kisfiából is igazi szívtipró lesz!

A sokoldalú híresség és fia

Bár a legtöbben csak a Vad Angyalként ismerik, valójában elképesztően sokoldalú Natalia Oreiro, aki nemcsak színésznő és énekesnő, hanem dalszerző, modell, televíziós műsorvezető és divattervező is. Mi több, előszeretettel végez olyan jótékonysági szervezetek számára is munkát, mint a Greenpeace és az UNICEF, amelyek közül az utóbbi 2011 szeptemberében argentin és uruguayi nagykövetté nevezte ki. De Oreiro kétségkívül telenovellákkal kezdte a pályafutását. 1995-ben szerepet kapott a Dulce Ana című szappanoperában, amit három évvel később az Egy argentin New Yorkban című film követett. Innentől már egyenes út vezetett a siker felé. Piacra dobták a Cambio Dolor című kislemezt majd jött a Vad Angyal. Zenei karrierjét a következő albummal, a Tu Veneno-val folytatta, és nemsokára újabb sorozatokkal hódította meg a rajongóit, a Kachorra – az ártatlan szökevénnyel, meg a Te agy az életemmel. Legutóbb a 2022-es Szent Evita sorozatban láthattad, ahol fantasztikus alakítást nyújtott Eva Perón, Juan Domingo Perón Argentína elnökének feleségeként. Bár már 46 éves az énekesnő, a mai napig sokkolja a közönséget azzal, hogy elfelejtett megöregedni, és időről-időre bámulatosan merész fotók látnak róla napvilágot, míg a kisfiáról sokkal inkább szívmelengető képek!

Még 2001-ben ismerkedett meg Oreiro Ricardo Mollo argentin énekessel és zenésszel, aki leginkább a Sumo és a Divididos rockzenekarok tagjaként vált ismertté. Ki gondolná, de a 23 éves színésznő egy jógaórán ismerkedett meg a 43 éves zenésszel. Igaz, előbb csak barátok voltak, és később alakult ki közöttük szerelem, ami bizonyos tekintetben elég hamar fellángolt, hiszen még abban az évben, december 31-én, titokban összeházasodtak.
Kattints a további képekért!

47 éve ismerte meg a világ Lucélia Santost, aki 19 évesen kapta meg a Rabszolgasors főszerepét. A színésznő tegnap töltötte a 66-ot, friss videója meghökkenti a világot.

Fotó: gettyimages.com/ Juan Naharro Gimenez

Oldalak

Sztárok
Sztárok
Erzsébet királynő egyik furcsa szabálya miatt Katalin hercegné nem tájékoztathatta azonnal első gyermeke érkezéséről saját családját sem.
Sztárok
Emma Ferrer az idő múlásával egyre inkább hasonlít világhírű nagymamájára, szépség tekintetében pedig már most utolérte őt.
Sztárok
A Neveletlen hercegnő-filmek Clarisse Renaldi királynője a mai napon ünnepli 88. születésnapját, nemrégiben pedig friss fotók is készültek a rég nem látott, legendás filmcsillagról.