Sztárok

Nem érdemes újat húzni velük: sztárok, akik jól képzettek a harcművészetekben

A képernyőn nehéz lehet különbséget tenni egy gondosan összeállított koreográfia és a valódi harcművészeti képességek között, pedig néhány színész profibb a harcművészeteket tekintve, mint sejtenénk.

Gondoltad volna róluk?

Az akciófilmekben gyakran láthatunk harcjeleneteket, azt viszont kissé nehéz laikusként megállapítani, vajon valódi háttértudással rendelkező színészről van szó, vagy csupán egy profin megkoreografált jelenetet látunk. Persze van néhány nagy név, akik köztudottan a harcművészet nagyágyúi, mint például Chuck Norris, vagy éppen Steven Seagal, a lista azonban sokkal hosszabb ennél és olyan neveket is tartalmaz, akikről talán sosem gondoltad volna, hogy valóban rendelkeznek harcművészeti hátérrel. Nézd meg a galériát, ha kíváncsi vagy, kik ők!

Jennifer Aniston Te is tűnődtél már azon, hogyan őrizte meg a színésznő bombaalakját éveken át? A Budokon egy vegyes gyakorlatokat tartalmazó mozgásforma, amely Jennifer óriási szenvedélye. A jógához hasonlatos sportot a színésznő hatására férje, Justin Theroux is kipróbálta.
Kattints a további képekért!

Jennifer Aniston nemrég ünnepelte legújabb filmjének párizsi premierjét, ahova egy varázslatosan szép, csillogó estélyiben érkezett. Az öltözék tökéletes választásnak bizonyult, hiszen kiemelte a színésznő irigylésre méltó alakját, amit természetesen mindenki megbámult a vörös szőnyegen.

Leadfotó: 123rf, forrás: dailysportx.com

Oldalak

Sztárok
Sztárok
Erzsébet királynő egyik furcsa szabálya miatt Katalin hercegné nem tájékoztathatta azonnal első gyermeke érkezéséről saját családját sem.
Sztárok
Emma Ferrer az idő múlásával egyre inkább hasonlít világhírű nagymamájára, szépség tekintetében pedig már most utolérte őt.
Sztárok
A Neveletlen hercegnő-filmek Clarisse Renaldi királynője a mai napon ünnepli 88. születésnapját, nemrégiben pedig friss fotók is készültek a rég nem látott, legendás filmcsillagról.