Sztárok

Fotón Kósa L. Adolf és ritkán látott kisfia: A kis Nimród megszólalásig hasonlít üzletember édesapjára

Kósa L. Adolf kisfia, Nimród le sem tagadhatná édesapját.

Hihetetlen a hasonlóság

Kósa L. Adolf és felesége, Rita a TV2 Párharc című vetélkedőjében vállaltak szerepet, mellyel kapcsolatban elmondták, azért is mondtak rá igent, hogy a műsor forgatásának ideje alatt több lehetőségük legyen kettesben időt tölteniük, erre ugyanis kisfiuk, Nimród születése óta, tehát 10 éve csak nagyon ritkán van alkalmuk.

Nimród a műsor sajtótájékoztatójára is elkísérte a szüleit, ahol pár közös fotó is készült a családról. A kisfiút eddig nem igazán láthatta a nagy nyilvánosság, az azonban a fotók alapján egyértelmű, hogy teljes mértékben a képen látható édesapjára ütött.
Kattints a további képekért!

Forrás: Story magazin Fotó: TV2

Oldalak

Sztárok
Sztárok
Erzsébet királynő egyik furcsa szabálya miatt Katalin hercegné nem tájékoztathatta azonnal első gyermeke érkezéséről saját családját sem.
Sztárok
Emma Ferrer az idő múlásával egyre inkább hasonlít világhírű nagymamájára, szépség tekintetében pedig már most utolérte őt.
Sztárok
A Neveletlen hercegnő-filmek Clarisse Renaldi királynője a mai napon ünnepli 88. születésnapját, nemrégiben pedig friss fotók is készültek a rég nem látott, legendás filmcsillagról.