A sztáranyukák is a nyugodt alvásra szavaznak - Elárulták, hogy csinálják!

Ha rosszul alszik a baba, az az egész család számára kimerítő lehet. Pedig a nyugodt alvás során a kisbaba nemcsak pihen, hanem rengeteget fejlődik is. „Megfelelő alvás nélkül a kisgyermek sem tud teljesíteni” - mondja Deliága Éva, gyermekpszichológus szakértő. Ugyanakkor vannak olyan tényezők, - például a megfelelő pelenka kiválasztása, - amikkel segíthet a szülő a gyermekének a pihentető alvásban. (x)

A kis Kristóf már most igazi világutazó

A sztáranyukák is a nyugodt alvásra szavaznak. Például a mindig gyönyörű Horváth Éva, - aki nemrég 20 hónapos kisfiával, a tüneményes Kristóffal egészen Baliig merészkedett, - is tudja, hogy mennyire számítanak a nyugodt éjszakák.

Minden gyerek más

„Mindent megpróbáltam, hogy jobban menjen az alvás, és hiszem, hogy ugyanúgy csináltam mindent, mint anno, a bátyjával, Benivel, aki viszont 8 hetes korától kezdődően átaludta az egész éjszakát, este 8-tól másnap akár 9-10-ig, de Ninivel mégsem ment” - írja az ex-szépségkirálynő, Dobó Ági az Instagramján. „Tudom, hogy ez az egyik legkritikusabb pontja a gyermekvállalásnak, nagyon nehéz időket tud okozni a nem alvás, de higgyétek el, olyan gyorsan telik az idő, hogy ezek az emlékek is megszépülnek idővel... Hiszen örökké nem alvó gyerkőcöt, még nem látott e Világ!”

Az ikrekkel még nehezebb

Kollányi Zsuzsi énekesnőnek duplán kijutott a jóból, hiszen nagyon cuki ikerfiúkat nevelnek a párjával. „Egyre kipihentebbek vagyunk családilag. A fiúk akár 4-5 teljes órát is alszanak egyben éjszakánként, így mi is Apával. ” - számolt be örömmel Zsuzsi a rajongóinak az Instagram oldalán.

Öröm a babának, öröm a mamának

„Egy anyuka akkor a legboldogabb, ha tudja, hogy gyermeke álmát semmi sem zavarja meg” - írja Nagy Adri énekeső, műsorvezető, aki saját bevallása szerint a legkisebbeknek való gyerekmeséken is képes elérzékenyülni.

Oldalak

Szólj hozzá Te is!