Sztárok

Beszóltak Szabó Zsófinak a követői: az Instagramon kritizálják a műsorvezetőnőt, sokak szerint túl messzire ment

Szabó Zsófi az utóbbi időben nádszálvékonyra fogyott. A műsorvezetőnő jól érzi magát a bőrében, ám a követői közül sokan úgy gondolják, átesett a ló túloldalára.

A külseje a téma

Izgalmas hónapok állnak Szabó Zsófi mögött: a műsorvezetőnő nemrég elárulta, nagyon boldog, amióta újra rátalált a szerelem Hosszú Katinka exe, Shane Tusup személyében. Mindketten kudarcba fulladt házasság után érkeztek a kapcsolatba, amely ugyan eleinte lassan kezdett alakulni, mostanra nagyon komolyra fordult, hiszen azon túl, hogy már a szülők is megismerték egymást, a közelmúltban a lánykérés is megtörtént. Zsófi mindig is nagy népszerűségnek örvendett, s mióta különvált a férjétől, Kiss Zsolttól, még többen kíváncsiak rá, főleg mivel a válás óta óriási átalakuláson ment keresztül: a műsorvezetőnő rengeteget fogyott, s bár rengetegen dicsérik az alakját, vannak, akik úgy vélik, mostanra túl messzire ment. Zsófi kapja is az ívet a közösségi oldalán, sokan ugyanis attól sem riadnak vissza, hogy kendőzetlen őszinteséggel leírják a véleményüket. Részletek a galériában!

Az édesanya a munka, a gyermeknevelés és a párkapcsolat mellett szinte minden szabad percét a testmozgásnak szenteli. Ennek köszönhetően igazi bombaformára lehet büszke, a közösségi oldalára feltöltött fotóit látva pedig a többség csak ámul az irigylésre méltó alakján – ezzel azonban nem mindenki ért egyet.
Kattints a további képekért!

Ördög Nóra gyönyörű ruhában, pompás fényárban úszó karácsonyfa előtt pózol az egyik legfrissebb Instagram-bejegyzésében, a kommentelőknek azonban valami teljesen máson akadt fenn a szemük…

Leadfotó: RTL Klub

Oldalak

Sztárok
Sztárok
Katalin hercegné nemrég egy fontos eseményen vett részt, ahova férje, Vilmos is elkísérte. A leendő királyné egy ponton férje felé fordult, fagyos pillantása pedig komoly üzenetet rejtett…
Egészség
Tényleg odafigyelsz a körmeidre? Lehet, hogy manikűröztetsz, vagy magadnak reszeled és fested őket, de szánsz egy percet arra, hogy rendesen megvizsgáld őket?
Sztárok
Egy török művésznek köszönhetően ma már nem nehéz elképzelni, hogyan nézne ki Amy Winehouse, Heath Ledger vagy Diana hercegné, ha még mindig köztünk lennének.