Beszóltak Szabó Zsófinak a követői: az Instagramon kritizálják a műsorvezetőnőt, sokak szerint túl messzire ment

Szabó Zsófi az utóbbi időben nádszálvékonyra fogyott. A műsorvezetőnő jól érzi magát a bőrében, ám a követői közül sokan úgy gondolják, átesett a ló túloldalára.

A külseje a téma

Izgalmas hónapok állnak Szabó Zsófi mögött: a műsorvezetőnő nemrég elárulta, nagyon boldog, amióta újra rátalált a szerelem Hosszú Katinka exe, Shane Tusup személyében. Mindketten kudarcba fulladt házasság után érkeztek a kapcsolatba, amely ugyan eleinte lassan kezdett alakulni, mostanra nagyon komolyra fordult, hiszen azon túl, hogy már a szülők is megismerték egymást, a közelmúltban a lánykérés is megtörtént. Zsófi mindig is nagy népszerűségnek örvendett, s mióta különvált a férjétől, Kiss Zsolttól, még többen kíváncsiak rá, főleg mivel a válás óta óriási átalakuláson ment keresztül: a műsorvezetőnő rengeteget fogyott, s bár rengetegen dicsérik az alakját, vannak, akik úgy vélik, mostanra túl messzire ment. Zsófi kapja is az ívet a közösségi oldalán, sokan ugyanis attól sem riadnak vissza, hogy kendőzetlen őszinteséggel leírják a véleményüket. Részletek a galériában!

Az édesanya a munka, a gyermeknevelés és a párkapcsolat mellett szinte minden szabad percét a testmozgásnak szenteli. Ennek köszönhetően igazi bombaformára lehet büszke, a közösségi oldalára feltöltött fotóit látva pedig a többség csak ámul az irigylésre méltó alakján – ezzel azonban nem mindenki ért egyet.
Kattints a további képekért!

Ördög Nóra gyönyörű ruhában, pompás fényárban úszó karácsonyfa előtt pózol az egyik legfrissebb Instagram-bejegyzésében, a kommentelőknek azonban valami teljesen máson akadt fenn a szemük…

Leadfotó: RTL Klub

Oldalak