Meghan Markle megadta a módját: közel 4 millió forintba kerülő szettben ragyogott egy díjátadó gálán

Harry herceg felesége lenyűgözően festett a minap férje oldalán: Meghan egy kék, félvállas estélyit választott egy díjátadó gálára, amit drága ékszerekkel és cipővel egészített ki.

Visszatért a porondra, máris elbűvölt mindenkit

Mióta Meghan Markle és Harry herceg az Egyesült Államokban élik mindennapjaikat, csak ritkán jelennek meg nyilvános eseményeken, így az sem fordul elő túl gyakran, hogy lencsevégre kapnák a hercegi párt, akik egy ideje már nem használják a közösségi média oldalait, így saját maguk sem közölnek fotókat mindennapjaikról. Legutóbb akkor láthattuk őket, amikor egy családi fotóval kívántak a világnak boldog karácsonyt – most azonban két hónap után végre újra feltűntek a színen. Harry és Meghan a minap a NAACP Images Awards díjátadó gálán tették tiszteletüket, ahol átvették a nekik járó Elnöki-díjat a közösségért végzett, elismerésre méltó munkájukért. Meghan Markle pedig megadta a módját, kitett magáért az est miatt: fényűző ruhában jelent meg a ceremónián, lélegzetelállító estélyiéhez pedig bámulatos ékszereket és cipőt viselt. Hogy hogyan festett a hercegné férje oldalán? Galériánkban mutatjuk!

Meghan Markle-t sosem szerette annyira az Egyesült Királyság népe, mint Katalin hercegnét, ám Harry felesége az öltözködéshez és a divathoz bizony legalább annyira jól ért, mint Vilmos neje, így e tekintetben sosem maradt le Katalintól, sőt, olykor még sikerült is őt lekőröznie.
Kattints a további képekért!

Még 2020 decemberének utolsó napjaiban robbant a bomba: Szilágyi Liliána akkor megrázó vallomást tett közösségi oldalain, melyben azt állította, édesapja kislány kora óta bántalmazta őt. Egy ideje már csend honolt Lili körül, most azonban újabb írással jelentkezett, ezzel megtörve a csendet.

Leadfotó: Getty Images

Oldalak