Sztárok

Lebuktatták a lesifotók: nagyon úgy néz ki, hogy Sophie Turner és Joe Jonas újra szülők lesznek

A Trónok harca gyönyörű színésznője és az egykori tini popszenzáció már egy másfél éves kislány boldog szülei. Sophie Turner és Joe Jonas mesterei annak, hogy a lehető legkevesebb információ szivárogjon ki a magánéletükről, így egyelőre azt sem erősítették meg, hogy újabb gyermekáldás előtt állnak, de néhány árulkodó jelet nem tudnak elrejteni, például a kismama kerekedő pocakját.

Második gyermekét várhatja a színésznő és férje

Sophie Turner mindössze 25 esztendős, de már elmondhatja magáról, hogy főszereplőként feltűnt az HBO egyik leghíresebb sorozatában, hiszen a Trónok harca mind a nyolc évadában alakította Sansa Starkot, ezen kívül kétszer is kimondta a boldogító igent Joe Jonashoz, a Jonas Brothers nevű fiúbanda oszlopos tagjához, 2020 nyarán pedig életet adott első gyermekének, Willa névre keresztelt kislányának. Családjuk bővüléséről akkoriban sem lehetett sokat tudni, nem szólaltak meg nyilvánosan a babavárással kapcsolatban, és esetükben a nagy bejelentések is kimaradtak, így kizárólag a szemfüles lesifotósoknak köszönhetően derült ki a gólyahír. A híresen magának való sztárpár ezennel sem viselkedik máshogyan, Turner egyre inkább kerekedő pocakját látva azonban egyre nehezebb tagadni, hogy úgy tűnik: újabb taggal bővül a család.

Lapozd fel galériánkat!

Először 2016-ban terjedtek el a pletykák azt illetően, hogy Sophie és Joe egy párt alkotnak. Három évvel később először egy rögtönzött Las Vegas-i esküvőn, majd később családi körben is örök hűséget fogadtak egymásnak, a lakodalmat pedig a festői szépségű francia vidéken tartották.
Kattints a további képekért!

Nagyon úgy tűnik, hogy amilyen gyorsan jött Julia Fox és Kanye West kapcsolata, olyan gyorsan véget is ért.

Leadfotó: Jeff Kravitz/FilmMagic for HBO

Oldalak

Sztárok
Lifestyle
A nebraskai Omahából a Tennessee állambeli Nashvillebe akart csak repülni a nő, a stewardess megjegyzése azonban világhírűvé tette.
Sztárok
Katalin hercegné elragadó titkot árult el középső gyermekéről, Saroltáról. Mint kiderült, a hercegnőnek van egy hobbija, aminek bármikor, bármilyen körülmények között szívesen hódol.
Sztárok
Szeptember 28-án lett volna 100 éves Kabos László Jászai Mari-díjas színész, komikus, a nevettetés mestere, akit kis Kabosként zárt szívébe a közönség az elmúlt évtizedekben.