Felrobbant az internet: Palvin Barbit anyaszült meztelenül fotózták, egy medencében kapták lencsevégre a szupermodellt

A magyar szupermodell egy magazin kedvéért dobta le a textilt, de nem ez az első alkalom, hogy Barbiról ehhez hasonló pikáns, már-már erotikus képek születtek.

Imádja őt a világ

Palvin Barbi jó pár éve a modellszakmában van már, és még mindig elképesztően sikeres: rendre kapja a nagyobbnál-nagyobb felkéréseket a különböző divatházaktól, karrierje pedig folyamatosan felfelé ível, egyre többen ismerik a nevét a világon. Valljuk be, egyáltalán nem meglepő, hogy rajong érte mindenki: a csodaszép arc mellé egy tökéletes, nőies bombatest társul, mosolya és kisugárzása pedig lenyűgöző. 28 éves, és gyakorlatilag már mindent elért, amiről egy modell álmodhat, most pedig új területen is kipróbálhatja magát: 2014-ben debütált a mozivásznon a Herkules című filmben, melynek főszerepét Dwayne Johnson játszotta, Barbi pedig Antimachét alakította, míg 2021-ben a Tyger Tyger pandémiás thrillerben Egzema szerepébe bújt – mindkét filmben valódi szépséget játszhatott el, legújabb szerepében azonban elmaszkírozva lesz látható, ugyanis egy mutánst formál meg egy horror műfajú mozifilmben. A modell azonban a színészkedés mellett sem hanyagolja el szenvedélyét, azaz a fotózásokat és a kifutós munkákat, így esett meg az is, hogy a minap pikáns, meztelen képek készültek róla egy medencében a Maxim magazin számára. Galériánkban mutatjuk!

Palvin Barbarát többek között azért kedveli a szakma, mert bármilyen témájú fotózáson vesz részt, minden szerepben helyt áll: láthattuk már őt csodaszép, Disney-hercegnőket idéző képeken, de szexi amazonként is fegyverrel a kezében.
Kattints a további képekért!

A Trónok harca gyönyörű színésznője és az egykori tini popszenzáció már egy másfél éves kislány boldog szülei. Sophie Turner és Joe Jonas mesterei annak, hogy a lehető legkevesebb információ szivárogjon ki a magánéletükről, így egyelőre azt sem erősítették meg, hogy újabb gyermekáldás előtt állnak, de néhány árulkodó jelet nem tudnak elrejteni, például a kismama kerekedő pocakját.

Leadfotó: Getty Images

Oldalak