Sztárok

A sporton belül talált rá a szerelem Liu Shaoangra: gyönyörű rúdtáncos rabolta el a szívét

Bocsi lányok, el kell oszlatnunk minden reményeteket: Liu Shaoang szíve már foglalt! Makovinyi Tiffany rúdtáncosnő a friss aranyérmes olimpikon szerelme, immár két éve alkotnak egy párt Ádóval.

Liu Shaoang szerelme

Minden kétséget kizáróan Liu Shaoang rövidpályás gyorskorcsolyázó most a legmenőbb magyar sportoló. A hazai short track válogatott eddig négy olimpiai érmet szerzett, és az Ádónak becézett ifjú sportoló mindegyikben szerepet vállalt: négy éve Phjongcshangban a férfi váltóval lett első, Pekingben a vegyesváltóval és 1000 méteren bronzérmet nyert, vasárnap pedig – első magyar téli olimpikonként – egyéniben győzött, aranyérmes lett 500 méteren.

A döntő alatt édesanyja társaságában a barátnője is nagyon szurkolt neki. A Bors információi szerint Ádó több mint két éve, 2019 ősze óta alkot egy párt Makovinyi Tiffany magyar bajnok rúdtáncossal. A sportágában már edzőként is dolgozó lány és Shaoang nem verik nagy dobra a kapcsolatukat, igaz, jelentek már meg kéz a kézben nyilvános eseményen - erről a Bors fotót is mutatott, ami az eredeti cikkben tekinthető meg. Azt, hogy a fiatalok együtt vannak, most a gyorskoris nagypapája is megerősítette, aki nagyon kedves lánynak tartja Tiffany-t.

A magyar szupermodell egy magazin kedvéért dobta le a textilt, de nem ez az első alkalom, hogy Barbiról ehhez hasonló pikáns, már-már erotikus képek születtek.

Leadfotó: MTI / Kovács Tamás

Oldalak

Sztárok