Haláleset történt Sebestyén Balázs tévéműsorának forgatásán

Meghalt az egyik stábtag az RTL Klub közkedvelt produkciójának, a Nyerő párosnak a munkálatai közben.

Az orvosok sem tudták megmenteni az életét

Tragédiával végződött az RTL Klub népszerű műsorának, a Nyerő párosnak a forgatása: a munkálatok közben elhunyt az egyik stábtag, egy negyvenes éveiben járó operatőr - adta hírül a Blikk. A bulvárlap úgy tudja, a reality forgatásán történt tragédiának nem voltak előjelei, a férfi - akiről az is kiderült, hogy családos ember - váratlanul lett rosszul.

"Az RTL Magyarország egyik műsorának hétfői forgatási napján a gyártó partnercég szerződéses munkatársa váratlanul rosszul lett. A helyszínen tartózkodó ügyeletes orvos, majd a helyszínre érkező rohamkocsi azonnal megkezdte az ellátást, de a gyors és szakszerű orvosi segítség ellenére sajnos nem sikerült megmenteni az életét. Az RTL Magyarország mély részvétét fejezi ki a gyászoló hozzátartozóknak" - közölte a tévécsatorna a Blikkel.

A lap információi szerint az operatőrnek egy gyermeke született, aki most - édesanyjával együtt - mély gyászba burkolózik. A Blikknek az elhunyt egyik barátja elárulta: a családban nem ez volt az első megrázó és teljességgel váratlan haláleset. Úgy hírlik, az operatőrnek nem volt semmilyen komoly betegsége, és bár korábban dohányzott, élete utolsó szakaszában lemondott a káros szenvedélyéről.

Az RTL Magyarország részvétét fejezi ki a hozzátartozóknak.

Fotó: 123rf; Leadfotó: RTL Klub

Oldalak