Sztárok

Tényleg ilyen élet vár Sarolta hercegnőre? A királyi csemete sorsa teljesen máshogy alakulhat, mint eddig gondoltuk

Hagyományosan a királyi családok tagjai az idő múlásával újabb és újabb rangokat kapnak, Sarolta esetében azonban lehet, hogy megszakad ez a tradíció.

Nagy változások várhatók

Túlzás nélkül állíthatjuk, hogy a brit királyi család egyik legnépszerűbb tagja nem más, mint Sarolta hercegnő, aki noha még csak 8 éves, már most teljesen lenyűgözi az egész világot. Szüleitől, Katalin hercegnétől és Vilmos hercegtől rengeteg figyelmet és törődést kap, de nagyapja, a jelenlegi uralkodó, III. Károly is odáig van érte – sőt, a király különösen szoros viszonyt ápol az unokájával, akitől azt reméli, felnőtt korában majd gondoskodni fog róla. Azzal tehát, hogy a walesi hercegi pár gyermeke, Sarolta már most rendkívül kiváltságos helyzetben van, ám ez korántsem azt jelenti, hogy a jövőben biztosan hivatalos szerepet tölt majd be a família tagjaként – sőt, akár az is előfordulhat, hogy teljesen máshogy alakul az élete. Részletek a galériában!

A bájos Sarolta egyelőre a gyerekek gondtalan életét éli, néhány év múlva azonban már biztosan napirendre kerül az a kérdés, vajon milyen jövőt szánnak neki a palota falain belül. A kislány jelenleg az Ő királyi fensége Sarolta walesi hercegnő címmel rendelkezik, ám ez rövidesen megváltozhat.
Kattints a további képekért!

Vilmos szívében egyetlen lánya igencsak különleges helyet foglal el, ezt pedig mi sem bizonyítja jobban, mint az imádni való becenév, amit a herceg adott Saroltának.

Leadfotó: Pool/Samir Hussein/WireImage/Getty Images

Oldalak

Sztárok
Sztárok
Erzsébet királynő egyik furcsa szabálya miatt Katalin hercegné nem tájékoztathatta azonnal első gyermeke érkezéséről saját családját sem.
Sztárok
Emma Ferrer az idő múlásával egyre inkább hasonlít világhírű nagymamájára, szépség tekintetében pedig már most utolérte őt.
Sztárok
A Neveletlen hercegnő-filmek Clarisse Renaldi királynője a mai napon ünnepli 88. születésnapját, nemrégiben pedig friss fotók is készültek a rég nem látott, legendás filmcsillagról.