Sztárok

"Nem bírok felmenni a színpadra": Koncertje előtt kapott durva pánikrohamot ByeAlex

A rapper pánikrohamot kapott, mielőtt felment a színpadra. Az volt a szerencséje, hogy ott volt vele Ganxsta Zolee, aki segített neki összeszednie magát.

"Zoli, én nem bírok felmenni a színpadra"

Korábban nem hallott történet látott napvilágot a népszerű rapperrel-dalszövegíróval, ByeAlexszel kapcsolatban. A történetet Ganxsta Zolee mesélte el meglepő részletességgel.

Zolee és ByeAlex egyszer ugyanazon a helyen adott koncertet, amikor ByeAlexet a semmiből elfogta egy durva pánikroham és szólt kollégájának, hogy úgy érzi, nem fog tudni felmenni a színpadra és lenyomni a koncertet. “Zoli, én nem bírok felmenni a színpadra. Én nem tudom megcsinálni ezt a koncertet. Itt van ez a sok ember” - idézte ByeAlex szavait a Kartel frontembere.
Kattints a további képekért!

Forrás: Ábrahám Róbert Fotó: RTL

Oldalak

Sztárok
Sztárok
Erzsébet királynő egyik furcsa szabálya miatt Katalin hercegné nem tájékoztathatta azonnal első gyermeke érkezéséről saját családját sem.
Sztárok
Emma Ferrer az idő múlásával egyre inkább hasonlít világhírű nagymamájára, szépség tekintetében pedig már most utolérte őt.
Sztárok
A Neveletlen hercegnő-filmek Clarisse Renaldi királynője a mai napon ünnepli 88. születésnapját, nemrégiben pedig friss fotók is készültek a rég nem látott, legendás filmcsillagról.