Sztárok

Merész dekoltázst villantott Salma Hayek: az 57 éves színésznő ékkőként ragyogott a vörös szőnyegen - Fotók

A Desperado és az Alkonyattól pirkadatig 57 esztendős sztárja megállította az idő kerekét: fiatalosabb, üdébb és stílusosabb, mint két évtizeddel ezelőtt!

Árnyékba borított maga körül mindenkit

Salma Hayek azon álomgyári színésznők közé tartozik, akik sikeresen dacolnak a biológia törvényeivel. Ki hinné, hogy a Desperado, az Alkonyattól pirkadatig és seregnyi más amerikai filmklasszikus csábító kisugárzással rendelkező sztárja lassan betölti 60. életévét? A mexikói gyökerekkel rendelkező 57 éves színésznő a mai napig játszva felveszi a versenyt egy emberöltővel fiatalabb nőtársaival, ráadásul még rájuk is kontráz: természetessége, elbűvölő vonzereje és kifogástalan stílusérzéke két lábon járó ikonná avatják. Hayek most az Academy Museum of Motion Pictures gáláján tűnt fel, és mondanunk sem kell: újra árnyékba borított maga körül mindenkit.

A filmcsillag egy mélyen dekoltált Gucci ruhakölteményben bűvölte el a nagyérdeműt.
Kattints a további képekért!

A Baywatch című kultikus tévésorozat egykori üdvöskéje mérhetetlenül fontos társadalmi ügyet karolt fel: az öregedés természetességére hívja fel a figyelmet vadonatúj külsejével.

Leadfotó: 123rf

Oldalak

Sztárok
Lifestyle
Mivel több mint 200 napja nem volt telitalálatos szelvény, immáron nem kevesebb, mint 6,45 milliárd forint várja a játékosokat - derült ki a Szerencsejáték Zrt. tájékoztatásából.
Egészség
Sokan nem is sejtik, de a konyhájukban ott lapul egy valódi csodaszer, melynek egészségünkre nézve olyan jótékony hatásai és tulajdonságai vannak, melyek csak kevés más fűszerről mondhatók el.
Fashion&Beauty
A L'Oreál Paris nagyköveteként is tevékenykedő amerikai színésznő egy rövid, ám annál hatásosabb videóban vállalkozott a jelképértékű cselekedetre.