Tóth Gabi készen áll a békülésre, de azért még odaszúrt egyet

Tóth Gabi már Krausz Gáborral is igyekezett háttérbe szorítani a nézeteltéréseket.

Vajon összejön Tóth Gabinak a békülés?

Ahogyan sokan tudhatják, a Dancing with the Stars negyedik évadát Krausz Gábor és Mikes Anna nyerte meg. Tóth Gabi úgy érezte, erre neki is illik reagálnia, így bármilyen viharos is volt a szétválásuk a sztárséffel, azért gratulált nekik egy Instagram-sztoriban.

Talán már ez is egy békejobb lenne az exe felé? Annyi biztos, hogy néhány kommentelő ezt is igyekezett kiforgatni, és inkább a rosszat, vagy éppen a kényszert látták benne.

Azonban Tóth Gabi életében akad még egy személy, akivel nagyon kényes a viszonya, és ez nem más, mint Tóth Andi. Az, hogy hogyan kezdte meg a békülést a zsűriben ülő énekesnő a Sztárban Sztár Leszek!-ben, és mi lett ennek a vége, az a galériánkból kiderül.

Tóth Andi bár visszavonult, de azért nagy volumenű felkérésekre igent szokott mondani. Ezért is tért vissza a Sztárban Sztár Leszek! adásába, hogy segítse Karapancsev Kristófot. A zsűriben ugye ott ült Tóth Gabi, aki egy alkoholos reklámja miatt osztotta ki anno a fiatal énekesnőt, aztán elszabadult köztük a pokol.
Kattints a további képekért!

Leadfotó: TV2

Oldalak

Egészség
Sokan nem is sejtik, de a konyhájukban ott lapul egy valódi csodaszer, melynek egészségünkre nézve olyan jótékony hatásai és tulajdonságai vannak, melyek csak kevés más fűszerről mondhatók el.
Fashion&Beauty
A L'Oreál Paris nagyköveteként is tevékenykedő amerikai színésznő egy rövid, ám annál hatásosabb videóban vállalkozott a jelképértékű cselekedetre.
Sztárok
A TV2 sztárjának a nyílt utcán kellett nagyot alakítania. Az öngyilkos jelöltet a többi autós csak kikerülte Budapesten.