Sztárok

Reviczky Gábor fontos bejelentést tett a rákbetegségéről: a rajongók megkönnyezték a színművész vallomását

A Kossuth-díjas magyar színművész az elmúlt hónapokban ádáz küzdelmet folytatott az egyik legveszélyesebb és leggyakoribb férfibetegséggel, a prosztararákkal.

Nagy terhet rótt a sors Reviczky Gáborra

Az utóbbi hónapokban különösen nagy terhet rótt a sors a Kossuth-díjas magyar színművészre, Reviczky Gáborra. A 74 esztendős híresség szervezetét megtámadta az egyik leggyakoribb, egyszersmind legveszélyesebb férfibetegség, a prosztatarák. Sajnos később az is kiderült, hogy a betegség a színész csontjaira is átterjedt, aki - bár korábban vonakodott ettől a megoldástól - végül rászánta magát a kemoterápiás kezelésre. Legendás munkabírása a megpróbáltatásokkal teli időszakban alig-alig mérséklődött: olykor még a világot jelentő deszkákra is visszatért, és folyamatosan forgatott. Reviczky a minap fontos bejelentést tett a betegségével kapcsolatban.

Reviczky a Tényeknek azt mondta, bár a kemoterápiás kezelés mérhetetlenül megviselte, úgy tűnik, sikerrel zárult, hiszen az összes rákos sejt eltűnt a testéből.
Kattints a további képekért!

Szerettei és barátai egybehangzó véleménye szerint a színészlegenda állapota rohamosan romlik, mióta a frontotemporális demencia nevű neurodegeneratív betegséggel diagnosztizálták.

Leadfotó: TV2

Oldalak

Sztárok
Egészség
Sokan nem is sejtik, de a konyhájukban ott lapul egy valódi csodaszer, melynek egészségünkre nézve olyan jótékony hatásai és tulajdonságai vannak, melyek csak kevés más fűszerről mondhatók el.
Fashion&Beauty
A L'Oreál Paris nagyköveteként is tevékenykedő amerikai színésznő egy rövid, ám annál hatásosabb videóban vállalkozott a jelképértékű cselekedetre.
Sztárok
A TV2 sztárjának a nyílt utcán kellett nagyot alakítania. Az öngyilkos jelöltet a többi autós csak kikerülte Budapesten.