Provokatív hangnemű tévésorozat jön az RTL Klubon, Lengyel Tamás lesz a főszereplő

A Barátok közt című napi sorozat - mely hosszú éveken keresztül a tévécsatorna egyik zászlóshajójának számított - néhány héttel ezelőtt ért véget, de a közönségnek nincs oka búslakodásra: máris jön a Fehér Főnök Lengyel Tamás főszereplésével.

Élet a Barátok közt után

Július 17-én lezárult egy hosszadalmas korszak a honi televíziózás történetében. 23 esztendő, megannyi rekord és csillogó siker után véget ért minden idők leghosszabb magyar televíziós sorozata, a Barátok közt, mely több mint 10 ezer epizódon keresztül regélt a Mátyás tér lakóinak szövevényes mindennapjairól. A sorozat szekere az utóbbi néhány évben már nem futott olyan jól, mint a hőskorszakban, de a lezárásra így is sokan kíváncsiak voltak, na meg a finis közeledtével egyre több érdekes kulisszatitok, nosztalgikus, apró érdekesség látott napvilágot a produkcióval kapcsolatban, természetesen mindez sok-sok sztárinterjúval megspékelve. (Egyébként nemcsak a Barátok közt fejeződött be, de a közönségnek hamarosan búcsút kell intenie a TV2 hasonló tematikájú és stílusú napi sorozatának, a Jóban rosszbannak is.)

Az RTL Klub azonban rövidesen újabb tévésorozatot indít, igaz, ezúttal egészen más lesz az irány. A népszerű tévécsatornán nemsokára debütáló Fehér Főnök izgalmas, új szín lehet a honi televíziózás palettáján - legalábbis ezt ígérik a készítők.

Lapozz, cikkünk folytatódik!

Oldalak

  • 1
  • 2