Szinte rá sem ismerni: így néz ki ma a 76 éves Helen Mirren

Az orosz származású színésznő rengeteget öregedett az évek alatt, bár sokan vannak, akik úgy gondolják, még ma is remek formában van.

A díva

Helen Mirren egyáltalán nem tartozik a szégyenlős sztárok közé: a színésznő korábban már bevallotta, hogy egész életében bizonytalan volt magában, krónikus önbizalomhiányban szenvedett, időskorára azonban megtanulta elfogadni külsejét, és folyamatosan dolgozik azon, hogy leküzdje gátlásait. Mirren nem fél megmutatni smink nélküli arcát sem: hisz az őszinteségben, így bevállalja azt, amit sok nála fiatalabb nő sem mer. Annak ellenére, hogy sosem érezte magát gyönyörűnek, rengeteg nő a csodájára jár, és példaképként tekint a színésznőre, akit sokan a mai napig irigyelnek alakja miatt, na meg azért, ahogyan összességében kinéz. Nos, tény és való, hogy 76 éves kora ellenére a mai napig igazi díva hírében áll, ha vörösszőnyeges eseményekről van szó, hiszen még mindig tudja, mitől döglik a légy. Az sem mellékes, hogy árad belőle a természetes elegancia, így gyakorlatilag minden jól áll neki, még az évek múlása is, ami azért valljuk be, nyomot hagyott az arcán. Legfrissebb fotóin szinte rá sem ismerni – galériánkban mutatjuk, hogy néz ki most az Oscar- és Golden Globe-díjas színésznő.

Helen Mirren eredeti neve egyébként Jelena Vasziljevna Mironova, amit sokan nem is tudnak róla. 1997-ben kötötte össze életét Taylr Hackford filmrendezővel, akivel a mai napig boldog házasságban élnek annak ellenére, hogy gyermekük sosem született.
Kattints a további képekért!

Chelsea Victoria Clinton átalakulására érdemes vetni egy pillantást.

Leadfotó: Profimedia-RedDot

Oldalak