Elképesztő rejtélyek a sztárvilágban, melyek máig megoldásra várnak

Számtalan, máig nem tisztázott tragédia árnyékolja be a filmvilágot.

Mi történhetett?

A legnagyobb sztárok közül szinte mindannyian a nyilvánosság előtt élik az életüket, így nem csoda, hogy a haláluk is nagy figyelmet kap – főleg, ha a tragédia körülményei titokzatosak és rejtélyesek. Egy idő után a hatóságok a legtöbbre megtalálják a válaszokat és kiderül, mi történt pontosan az elhunyt hírességgel, ám sok esetben az információk és a bizonyítékok hiánya, valamint az egymásnak ellentmondó részletek, no meg a kusza összeesküvés elméletek végül zsákutcába vezetik a nyomozókat – így ha volt is tettes, a személyére sosem derül fény. Ráadásul – mint azt egy korábbi cikkünkben is említettük – a történelem során nem egy olyan példa született arra, hogy a filmipart irányító, befolyásos személyek sem ártatlanok a történetben. Ha úgy adódott, a legdurvább botrányokat is képesek voltak a szőnyeg alá söpörni, és keresztülgázoltak bárkin, aki ellenkezni próbált. Éppen ezért a rejtély sok esetben megoldatlan marad, a világ pedig még évekkel később is tanácstalanul áll az igazságon töprengve. Galériánkban öt olyan titokzatos halálesetről olvashatsz a sztárvilágból, melyek egykor felkavarták az állóvizet, a megoldás azonban mind a mai napig várat magára. Vajon megkapjuk valamikor a válaszokat?

Brittany Murphy mindössze 32 éves volt, amikor 2009-ben tragikus körülmények között életét veszette. A vizsgálatok szerint a tehetséges színésznő halálát vérszegénység, tüdőgyulladás, valamint különböző gyógyszerek kombinációja okozta, ám a boncolás során több nehézfém jelenlétét is kimutatták a hajában – ez pedig mérgezésre utalhat, édesapja pedig sziklaszilárdan állítja, hogy ez áll a történtek hátterében. Az esetet bonyolítja még az is, hogy a sokak által furcsának tartott férjével, Simon Monjackkel, valamint az édesanyjával a világtól elszigetelve éltek egy hatalmas villában. A színésznő halála után öt hónappal a 40 éves forgatókönyvíró-rendező férj is elhunyt ugyanabban a házban, ráadásul ugyanolyan körülmények között.
Kattints a további képekért!

Szörnyű titkok láttak napvilágot arról, miket is vártak el a legismertebb hollywoodi filmvállalatok egykor a női mozicsillagoktól – ha bizony becsúszott egy baba, annak a szerződés szerint mihamarabb ki kellett oltani az életét még akkor is, ha potenciálisan életveszélyes abortuszról volt szó. Mindez Hollywood aranykorában történt, amikor is senki sem sejtette, hogy mik zajlanak a színfalak mögött…

Leadfotó: Profimedia / 123rf

Oldalak