Problémás kamaszkorról vallott Mihalik Enikő: "20 éves korom körül bocsánatot kértem anyukámtól azokért az évekért”

Mihalik Enikő elképesztő karriert futott be, ám ahogyan minden ismert ember, ő is indult valahonnan: elmondása szerint nehéz természetű tinédzser volt, a családjában pedig gyakoriak voltak emiatt a viták.

A kamaszkoráról is mesélt

Mihalik Enikő a nyáron tért vissza New Yorkba a férjével, Korányi Dáviddal, s júliusban világra jött első közös gyermekük, Eva Rose. A híresség már a terhessége alatt is sokszor beszámolt a közösségi oldalán a babavárás pillanatairól és arról, hogyan készül az anyaságra, sőt, a szülése meglepő történetét is megosztotta a nagyvilággal. A rajongói legnagyobb örömére a kismama a lánya születése után sem állt le a gyermekvállalással kapcsolatos tartalmakkal, rendszeres enged bepillantást a családi életükbe, valamint kendőzetlenül vallott az anyaság nehézségeiről is. Most a kamaszkori éveiről, életének extrém fordulatairól, valamint a menedzseréhez, Kajdi Csabához fűződő kapcsolatáról is őszintén mesélt: további részleteket a galériánkban találsz!

Fura, gyerekes kislány, majd saját bevallása szerint borzasztó tinédzser volt Mihalik Enikő, aki egyszerre tapasztalta meg szüleitől a szeretetet és a rövid pórázt. Modellkarrierje kezdetén még ő volt a szeleburdi csaj, később a munka megszállottja lett, az egész világ megismerte, miközben sokáig arra vágyott, hogy tanítónő legyen Békéscsabán.
Kattints a további képekért!

A divat iránt érdeklődők házi könyvtárában alapmű lehet Csalár Bence: Színfalak mögött című enciklopédiája, ami 352 oldalon keresztül mutatja be az elmúlt évtizedek szakmai sikereit a magyar divatra hangolva. A szerzővel és a könyvborítón szereplő világhírű modellünkkel, Mihalik Enikővel beszélgettünk a hiánypótló kötet kapcsán.

Leadfotó: Instagram/ eniko

Oldalak