Fordulat Szabó Zsófi és Shane Tusup kapcsolatában: komoly döntésre szánta el magát az edző

Egy ideje már tudni lehet, hogy Szabó Zsófi és Shane Tusup egy párt alkotnak, sok részlet azonban nem nagyon derült ki a románcukról – mostanáig. Úgy hírlik, a sztárpár ismét új szintre emelte a kapcsolatát.

Nagyon boldogok együtt

Gyökeresen megváltozott Szabó Zsófi élete az elmúlt időszakban: mint ismert, a Reggeli műsorvezetője négy év után vált el gyermeke édesapjától, Kis Zsolttól, azóta pedig leginkább a kisfiára, önmagára és a munkára fókuszált. A szakítás óta sokáig nem lehetett tudni semmit a szerelmi életéről, mígnem az utóbbi időben egyre több pletyka kezdett keringeni arról, hogy Zsófi és Shane Tusup egymásra talált. Eleinte a legtöbben csak egyszerű flörtölgetésnek vették a jeleket: Hosszú Katinka exe az Instagramon bókolt a csinos édesanyának, aki szívesen válaszolgatott a kedves üzenetekre, sőt, olykor ő maga is incselkedett az úszóedzővel. Mint arról a Femcafe.hu is beszámolt, végül kiderült, hogy sokkal több van köztük, mint azt elsőre bárki is gondolta. Zsófi és Shane többé nem akar titkolózni: nyilvánosan is felvállalják a kapcsolatukat, nemrég ugyanis ölelkezve látták őket egy kávézóban, ráadásul már össze is bútoroztak. Most pedig újabb komoly döntésre szánták el magukat…

Bár a két sztár viszonylag rövid ideje van együtt, mostanra egyértelművé vált mindenki számára, hogy nem csak futó kalandról van szó. Zsófit nagyon megviselte a válása, az új románcnak köszönhetően azonban végre visszanyerte az önbecsülését, s úgy tűnik, hogy Shane is rátalált a boldogságra, miután Hosszú Katinkával, majd későbbi barátnőjével is zátonyra futott a kapcsolata. Egymás iránt érzett szerelmüket pedig mi sem bizonyítja jobban, mint hogy újabb komoly lépésre szánták el magukat.
Kattints a további képekért!

Szabó Zsófi időről-időre megörvendezteti a rajongóit néhány dögös fotóval, s most egy újabb vadító bejegyzéssel jelentkezett az Instagramon.

Leadfotó: Instagram / rtlreggeli

Oldalak