Örömhírt osztott meg Hosszú Katinka

Hosszú Katinka nehéz időszakon ment keresztül, hiszen múlt héten kiderült, hogy elkapta a koronavírust, most viszont végre jó hírrel jelentkezett a közösségi oldalán.

Ő is megbetegedett

Ahogy a környező országokban, úgy Magyarországon is egyre súlyosbodik a pandémia, emiatt a kormány újabb óvintézkedések bevezetése mellett döntött. A COVID-19 kapcsán létrehozott hivatalos tájékoztató weboldalon minden nap beszámolnak a legfrissebb járványügyi adatokról, s ma sem volt ez másképp: a pénteki információkból kiderült, 11 871 új fertőzöttet igazoltak az elmúlt nap során, ezzel a járvány kezdete óta összesen 1 068 888 főre nőtt a beazonosított fertőzöttek száma. Elhunyt 162 többségében idős, krónikus beteg, így az elhunytak száma 33 866 főre emelkedett. A hírességeket, a politikusokat, a közéleti személyiségeket, és a sportolókat sem kíméli a járvány, hiszen mint arról korábban mi is beszámoltunk, sok ismert ember kapta el a fertőzést az elmúlt időszakban. Így történt ez Hosszú Katinka esetében is, aki az Instagram-on számolt be a fejleményekről.

„Sajnos covidos lettem, így nem tudok versenyezni a hétvégén Eindhovenben, meg egy ideig nem…Nagyon vigyázzatok magatokra és egymásra is, most ez a legfontosabb!” – írta a közösségi oldalán egy hete az Iron Lady.

Lapozz tovább, még nincs vége!

Oldalak

  • 1
  • 2