Sztárok

Férje hűtlensége miatt válik a magyar énekesnő: mostantól egyedül neveli majd két gyermekét

Ponekker Virág énekesnő és férje, Ács Dániel kapcsolata dinamikusan fejlődött az utóbbi években, közös családot is alapítottak, a boldog idők azonban véget értek, mégpedig a férfi hűtlensége miatt.

Remekül indult, csúnya véget ért a kapcsolatuk

A magyar énekesnő, Ponekker Virág és férje, Ács Dániel párkapcsolata mesébe illően indult - idézi fel a Bors cikke. Voltaképpen első látásra egymásba habarodtak, és a családalapítással sem vártak sokáig. Előbb első gyermekük, Milán született meg, majd kimondták egymásnak a boldogító igent, aztán kiderült, hogy már úton van második csemetéjük, Levin is, aki 2022 decemberében jött a világra. Úgy tűnt tehát, a gyönyörű énekesnő valóban révbe érkezett férje oldalán, sőt még szakmai fronton is egyre impozánsabb sikereket könyvelhetett el. Első saját dala és klipje eleve nagyot szólt, lemezlovasként dolgozó férje mellett pedig egyre többször tűnt fel a színpadon, így rengeteg alkalma volt rá, hogy csiszolja énekhangját. Az idill azonban nem tartott túl sokáig.

Pedig - a Bors cikke szerint - Ponekker még abban is segített az éjszakai életben dolgozó férjének, hogy leszokjon a kábítószerről.
Kattints a további képekért!

A herceg és Meghan Markle házasságáról egy ideje már azt pletykálják, hogy óriási válságba került, most pedig az is kiderült, mi okozza köztük az egyre megoldhatatlanabbnak tűnő problémákat.

Leadfotó: Instagram/ponekkervirag

Oldalak

Sztárok
Fashion&Beauty
Az egész szépségipar tele van "sztár-hatóanyagokkal", éppen ezért nehéz néha kiigazodni azon, hogy mi az, ami valóban működik.
Sztárok
Katalin hercegné mindig kedvesen viselkedik a nyilvános eseményeken, arról azonban csak keveset lehet tudni, hogyan viselkedik a négy fal között.