Sztárok

Pikali Gerda húsz évnyi próbálkozás után szerzett jogosítványt: "Elegem lett a tömegközlekedésből!"

A színésznőnek 17 évesen volt egy balesetközeli élménye, ami még hosszú ideig elkísérte. Többször megkísérelt jogosítványt szerezni, de erőfeszítéseit csak 45 éves korában koronázta siker.

Sosem késő

Negyvenöt esztendősen szerzett jogosítványt a népszerű magyar színésznő, Pikali Gerda - írja a Blikk. A lapnak Pikali elmondta: húsz évvel ezelőtt próbálkozott először a dologgal, de folyamatosan akadályokba ütközött, és erőfeszítései csak most, 45 esztendős korában érleltek gyümölcsöt. Lapozz, a cikk a galériában folytatódik!

"Húsz évet zártam le azzal, hogy megszereztem a jogosítványt, bár az elsősegély-vizsgám még hátravan, és biztosan veszek még forgalmi órákat, hogy nagyobb rutint szerezzek. Óriási szabadságot ad, hogy hamarosan vezethetek" - nyilatkozta a híresség, aki nem bánja, hogy érettebb fejjel ülhet csak volán mögé.
Kattints a további képekért!

Az énekesnő a Saras tócsákban ugrálni című YouTube-műsorban részletezte az élményeit, melyeket hazánk legnagyobb - de egyre csökkenő népszerűségű - állóvizénél szerzett.

Leadfotó: Facebook / Pikali Gerda Hivatalos Oldala

Oldalak

Video Tóth Andi ekkor térne visssza az énekléshez
Sztárok
Sztárok
Noha a címlapokon ma már inkább fia, Charlie Sheen szerepel, a filmtörténelem szempontjából mégis Martin Sheen alkotott maradandóbbat, hiszen olyan klasszikus alkotásokban játszott, mint az...
Lifestyle
Ezt a gyakorlatot bárhol és bármikor könnyedén elvégezheted, de vigyázz, mert garantáltan megedzi az izmaidat!
Lifestyle
A rossz hír ugye az, hogy kánikula nem csitulni fog ezután, hanem még hosszú ideig velünk marad. Készülj fel a pokoli időjárásra!