Sztárok

Harry barátainál végleg betelt a pohár, elegük van a hercegből: „Gusztustalan és undorító, amit művel”

Vilmos öccsének egykori barátai teljesen kiábrándultak a hercegből, állításuk szerint akkor változott meg végleg minden, miután Harry és családja Amerikába költöztek.

Látni sem akarják őt

Harrynek Meghan Markle-el való kapcsolata előtt köztudottan rengeteg barátja volt: a herceg rendszeresen eljárt otthonról, sok-sok évig a bulizás volt az élete, ez utóbbi miatt pedig nem egyszer komoly balhékba is keveredett. Nem vetette meg az alkoholt, sem pedig a drogokat, mindehhez pedig bőven akadt társasága is, hiszen tucatnyi ember vette őt körül – aztán jött Meghan, és egy csapásra minden megváltozott. Harry már a színésznő előtti években is kezdett visszavenni a féktelen mulatozásból, Markle érkezésével azonban egy teljesen új ember lett belőle. Családja és barátai először azt hitték, jót tesz személyiségének a Meghannal való kapcsolat, mondván végre benő a herceg feje lágya és megkomolyodik, azonban ismerősei szerint egyáltalán nem csupán ennyi történt. Állításuk szerint Harry teljesen megváltozott: egy megsavanyodott, mindig mogorva és túlságosan is feszült ember lett belőle, akit felesége folyamatosan kénye és kedve szerint rángatott és manipulált. A herceg nem kereste többé barátai társaságát, nem járt el velük sehova, csak Meghan létezett számára, így nem meglepő, hogy Károly ifjabbik fia teljesen elhidegült és eltávolodott korábbi társaságától. Igen ám, de a helyzet az ismerősök szerint akkor vált teljesen elviselhetetlenné és visszafordíthatatlanná, miután a sussexiek Amerikába költöztek – azóta a megmaradt haverok is kiábrándultak Harryből, és látni sem akarják a herceget. Hogy miért? Ez is kiderült.

Harry egykori barátai teljesen kiábrándultak cimborájukból, miután a herceg feleségével Amerikába költözött: úgy gondolják, undorító, amit a sussexiek a királyi család többi tagjával művelnek, és az, hogy szégyent hoznak az egész famíliára gyerekes sértődöttségük miatt.
Kattints a további képekért!

Wales hercege több mint 10 éve él - látszólag - felhőtlen házasságban a feleségével, ez azonban korántsem jelenti azt, hogy néha ne ugranának egymás torkának.

Leadfotó: Getty Images

Oldalak

Video Marics Peti első filmszerepének kulisszatitkai
Sztárok
Lifestyle
Volt már hasonló ügy Magyarországon, és az elkövetőre gyakorlatilag kihívták a rendőrséget. A nyílt wifi-hálózat azonban veszélyes is lehet.
Lifestyle
A Kultkikötő az elmúlt évtizedek során a Balaton-part nyarainak egyik legfontosabb kulturális rendezvénysorozatává nőtte ki magát. A forró hónapokban számtalan programmal várja a látogatókat, akik...
Utazás
A nehéz tehergépjárművek hétvégi forgalomkorlátozása 2024. július 13-án szombaton 15 órától július 14-én vasárnap 22 óráig lett volna érvényben, azonban a kamionstopot a kiemelkedően magas...