Ágynak döntötte a koronavírus Péterfy Borit

Az énekes-színésznő a közösségi oldalán értesítette követőit a szomorú fordulatról.

"Engem is utolért és leterített a Covid"

Számos más magyar hírességhez hasonlóan az 51 esztendős énekes-színésznő, Péterfy Bori is elkapta a koronavírust. A zenei előadó a Facebookon tudatta követőivel, hogy ő is megfertőződött, ráadásul a betegség - elmondása szerint - hatalmas terhet rótt rá.

"Sajnos engem is utolért és leterített a covid, az óvintézkedések ellenére. A Kobucis koncertet 2022-re toltuk, és remélem, a színházi előadásokat is tudjuk majd pótolni, mert persze pont ebben a tíz napban, amit karanténban kell töltenem, minden nap színpadon lettem volna" - írta az előadóművész a közösségi oldalon. Hozzátette: "Borzasztóan szomorú vagyok, de ez van. Küldjétek a gyógyító energiákat, én meg majd felvételről hallgatom ahogy tapsoltok, mert attól tuti jobban leszek."

Péterfy Bori a Krétakör Színház tagjaként (2000-2008) vált ismertté, aztán az Alföldi Róbert által vezetett Nemzeti Színház társulatához szerződött. Itt 2013-ig tevékenykedett. 2006-os feloszlásáig az Amorf Ördögök elnevezésű zenekarnak is tagja volt, 2007-ben pedig a Péterfy Bori & Love Band énekesnője lett.

Lugosi Béla nevét nemcsak idehaza, de külföldön is ismerik, tehetségét pedig a mai napig méltatják a tengerentúlon is. Amilyen sikeres volt azonban karrierje elején, olyan rosszul alakult élete a későbbiekben az első világháborús élményeinek és tapasztalatainak köszönhetően.

Leadfotó: instagram.com

Oldalak