Cuki babafotóval jelentette be Polgár Krisztina, hogy megszületett harmadik gyermeke

Az egykori szépségkirálynő két kisfiú után most egy kislánynak adott életet, aki gyönyörű nevet kapott.

Harmadszor is anya lett Polgár Krisztina

Tavasszal egy rendkívül cuki fotóval jelentette be a csodálatos hírt az évek óta Amerikában élő magyar szépségkirálynő, miszerint férjével harmadik gyermeküket várják. A 8 éves Olivér és a hatéves Vincent után ezennel kislánnyal bővült a család, akit már a fiúk is nagyon vártak. Az egykori szépségkirálynő nagyon aktív a közösségi oldalain, és a terhességéről is sok mindent elárult az utóbbi hónapokban.

Nem is olyan régen a kismama még az igencsak gömbölyödő pocakjáról posztolt, és azt is elárulta, hogy mennyi plusz kilót szedett magára a várandósság ideje alatt. A 75 kilós, 172 centis modell 17 kilóval lett nehezebb, mint a terhessége előtt. „Nem mondom, hogy kellemes, de amig a testem egy ilyen célt szolgál, hálás vagyok neki. Félidő előtt már elkezdtem hormonokat szedni, amik segítettek megállítani az összehúzódásokat. Ebből is adódik a hízás és persze abból, hogy nem edzhetek a 15. hét óta. Hogy mi lesz a kilókkal? Kétszer már megoldottam, harmadjára is menni fog, de nem sürgetem. A sok babakocsis séta remélem segít majd” – írta ezzel kapcsolatban a kismama a hónap elején.

Azt is elárulta korábban, hogy ez volt az első terhessége, amikor nem volt kórházra vagy ágyban fekvésre ítélve. „Oh, hogy mennyire más így. Szinte repül az idő. És a sors mellettünk van, pont akkor oldotta meg így amikor nincs segítő család a közelben vagy nehéz lett volna a helyzet” – írta Kriszta, utalva arra, hogy családjával 2017 óta Amerikában élnek.

Azt mondják, más a pocak egy lánnyal, szélesebb és laposabb, de szerintem nekem pont olyan, mint a fiúkkal, hegyes és haladunk előre” – nyugtázta Krisztina, aki ezennel is természetes szülést tervez.

Lapozz a folytatásért!

Oldalak

  • 1
  • 2