Sztárok

Szigorú anyuka Penélope Cruz: Akárhogy kérlelik a gyerekei, ezekből nem enged

Penélope Cruz igazán határozott szülő, a világhírű színésznő több szabályt is felállított gyermekeinek, melyekből nem is tervez engedni.

Óvja őket a nyilvánosságtól

Penélope Cruz és Javier Bardem kitartanak sajátos szülői megközelítésük mellett. Bár a pár csak nagyon ritkán enged betekintést magánéletükbe, a kétgyermekes családanya nemrégiben elárulta, van néhány szabály, melyet gyermekei számára állított fel és különösen fontosnak tart. A színésznő nagyon igyekszik megóvni gyermekeit a nyilvánosságtól, a 10 éves Luna és a 13 éves Leo számára éppen ezért több szabályt is felállított, melyek célja, hogy minél inkább megóvhassa őket a médiától és a nyilvános szereplésektől. Olvass tovább a részletekért!

Penélope nem mindennapi édesanya, példaértékű gyermeknevelésének egyik alappillére, hogy igyekszik elérni, gyermekeinek nyilvános szereplésére csak az ő kizárólagos belegyezésük és akaratuk esetén kerüljön sor. „Az az ő döntésük, hogy milyen munkát választanak. Persze dönthetnek olyan hivatás mellett, ami miatt jobban ki lesznek téve a nyilvánosságnak. De azt szeretném, hogy erre csak akkor kerüljön sor, amikor ők készen állnak rá és így érzik jónak” – nyilatkozta a színésznő.
Kattints a további képekért!

Nehéz szavakat találni Miley extravagáns szettjére, melyben a Grammy vörös szőnyegén lejtett végig.

Leadfotó: 123rf, forrás: brightside.me

Oldalak

Sztárok
Sztárok
A Mirror információ szerint Harry rájöhetett, hogy túl messzire ment a múltban a családjával szemben megfogalmazott kritikákkal, ezért a herceg állítólag jelenleg mást sem csinál, csak folyamatosan...
Sztárok
Tóth Gabi bizony tudja Puzsér Róbert telefonszámát, és néha üzenetet is szokott küldeni a kritikusnak. Hát, ők biztosan nem lesznek barátok a jövőben.
Utazás
Az Európai Bizottság európai városokat vizsgált. Szóba került a biztonság is, és egy magyar város is felkerült a listára, mint kevésbé biztonságos hely.