Követőitől kér segítséget Szinetár Dóra: vérlázító csalásba futott bele a művésznő

Szinetár Dóra arra figyelmeztet mindenkit, hogy legyenek óvatosak. Ő is belefutott abba az átverésbe, amibe már sok híresség.

Nem Szinetár Dóra fog bejelölni ismerősnek a Facebookon

Rengetegszer nem vesszük komolyan, hogy a digitális világban ugyanolyan veszélyek leselkednek ránk, mint az igaziban. Itt nem kell a sötétben egyedül hazamennünk ahhoz, hogy valaki kiraboljon minket, elég egy trükkös átverés néhány hacker, vagy internetes csaló részéről, és rögtön meg is csapolhatják a bankszámlánkat, vagy ellophatják az adatainkat, amivel szintén visszaélhetnek.

Mivel egyre több hír szól erről, így az emberek jóval óvatosabbak, de sokan még így is naivan bele tudnak sétálni egy-egy csapdába. Ez azért van így, mert a kiberbűnözők igyekeznek újítani, és mindig más módszereket alkalmazni.

Az OTP Bankos csalók is aktívak, de terjednek a Facebookos álprofilok is. Most Szintár Dórának kellett figyelmeztetnie a rajongóit, hogy ne dőljenek be a vérlázító átverésnek. A galériánkra kattintva mindent leleplezünk!

Legutóbb az RTL sztárját, Tihanyi Petit figyelmeztette az egyik rajongója, hogy Facebookon élnek vissza a nevével. A műsorvezető jelentette a profilt és a követőit is erre kérte, mivel a mögötte lapuló bűnöző pénzt csal ki az emberekből.
Kattints a további képekért!

Visszaélnek az RTL sztárjának a nevével, így tudsz bedőlni a csalásnak, ha nem figyelsz.

Leadfotó: RTL

Oldalak

Lifestyle
A Juno szonda a Jupiter bolygó egyik holdját, az Europát vizsgálta, amikor érdekes felfedezésre bukkant. Emiatt a tudósoknak is leesett az álla!
Sztárok
Hailie Jade Scott neve sokak számára ismerős lehet, különösen mivel édesapja, Eminem már kislánykorában többször beleszőtte nevét dalszövegeibe.
Lifestyle
Ha nem is mérgesedik el minden, egy hosszabb mosolyszünetre egészen biztosan számíthatsz. A veszekedés hevében inkább gondolj át mindent kétszer.