Őrülten befürdött az OTP Bankos csaló, így még sosem nyalt vissza a fagyi

Valahogy így kell kezelni, ha az internetes bűnözők az OTP Bank nevében telefonálnak. A hívott ügyfelet nem lehetett átverni, nagyon résen volt.

Te is felismered a módszert?

Történtek azért dolgok mostanság is az OTP Bank háza táján. Rengeteg szolgáltató emelt például díjat mostanában, és abban is biztosak lehetünk, hogy drágulni fog a bankolás.

Magyarország egyik legnagyobb pénzintézete közleményt adott ki, amiben felhívták a figyelmet arra, hogy magasabb díjakra 2024. március 1-jétől számíthatnak a lakossági számlával rendelkező ügyfelek, az OTP Junior számla díjmentessége azonban megmarad.

Persze van jó hír is az OTP Banknál: az internetes utalások esetében minden ügyfél számára továbbra is megmarad az akciós díjmentesség 20 ezer forint alatti utalások esetében havonta összesen 500 ezer forint összegig, amihez az ügyfeleknek csupán igényelniük kell a megfelelő kedvezményelemet.

Az online térben azonban továbbra is óvatosnak kell lennünk, főleg, ha interneten bankolunk. Azonban most pozitív hírről fogunk beszámolni a galériánkban, mivel ezt az ügyfelet nem tudták átverni az OTP Bankos csaló.

Az internetes bűnözők továbbra is a legkülönfélébb módszereket veszik elő, hogy trükkökkel hozzáférjenek a bankszámlánkhoz, és le is szívják róla, ami rajta van. Nincs mese, mindig résen kell lennünk, és gyanakodni, ha valami érzésünk szerint nem stimmel.
Kattints a további képekért!

Az OTP kiemelte, hogy akár fejenként 150 ezer forintot is jelenthet az ügyfelek számára ez a fontos lépés.

Leadfotó: MTI Fotó – Róka László

Oldalak

Video Inspiráló pillanatok Anya jól van(?) konferenciánkról
Sztárok
Nem titok, hogy rengetegen Krausz Gábor és Mikes Anna miatt nézték a Dancing with the Stars műsorát. A nézők beleélték magukat, hogy egy szappanopera elején járnak, és szurkoltak, hogy a pár...
Sztárok
Mielőtt hozzáment Károlyhoz, Kamilla nagyon konkrét figyelmeztetést kapott II. Erzsébettől, aki pontosan tudta, menyének mire kell számítania – ő azonban nem hallgatott a néhai uralkodóra.
Sztárok
Egyre nagyobb feltűnést kelt Liv Freundlich, aki lángvörös hajával és bájos vonásaival ma már inkább Julianne Moore ikernővérének, mintsem lánygyermekének tűnik.