Ráskó Eszter így tűnt fel először a tévében, de már ekkor sem osztogatta visszafogottan a poénokat

Ráskó Eszter innentől kezdve Sebestyén Balázs és Rákóczi Feri mellett tündökölhet a humorbombáival minden reggel.

Anno a Magyarország, szereplekben tűnt fel

Minden végzet nehéz, de minden kezdet is. Ugye lezárult egy korszak azzal, amikor Vadon Jani bejelentette, hogy ettől az évtől már biztosan nem fog többet korán kelni.

A műsorvezető hátat fordított Sebestyén Balázséknak, de nem azért mert tönkre ment volna a barátságuk, vagy szakmailag nem jöttek volna ki jól, hanem egyszerűen új kihívásokra vágyott.

Nem volt mese, meg kellett találni a megfelelő jelöltet, hogy ki veheti át Vadon Jani mikrofonját. A Rádió 1 stúdiójában rengeteg híresség tűnt fel, aki igyekezett közel kerülni a korán kelő ország szívéhez.

Sebestyén Balázs és Rákóczi Feri is úgy látta, hogy kellene egy női hang a műsorban, de a szavazás a közönségre volt bízva. Végül ők is úgy döntöttek, hogy a harmadik műsorvezető Ráskó Eszter humorista legyen. A galériánkban megnézhetitek, hogyan osztogatta a poénokat még kezdőként!

A Rádió 1-ben Balázsék azért már korán megkezdték a trollkodást. A hallgatók meglepetésére először Fekete Pákó szólalt meg a stúdióban, majd dobpergéssel Alekoszt mutatták be, mint a stáb új tagját.
Kattints a további képekért!

A Médiatanács szerint Vadon Jani, Sebestyén Balázs, és Rákóczi Feri hármasa elég merészen hozták elő ezt a témát.

Leadfotó: Rádió 1

Oldalak

Video Ne legyen tabu! Az anyai kiégésről beszélt a szakértő
Sztárok
Kevesen tudják, hogy a Marvel-filmek szépségének, a 39 éves Scarlett Johanssonnak van egy ikertestvére, aki nemcsak szívdöglesztően fest, hanem igazi jótét lélek is.
Home&Design
Ha szeretnénk, hogy otthonunk vibráló és élettel teli legyen, bátran próbáljuk ki ezt a stílust. Ne féljünk kísérletezni, és alkossunk egy olyan teret, amely igazán minket tükröz.
Fashion&Beauty
Ha valaha is elgondolkoztál már azon, miért van a legtöbb baseball sapka tetején egy kis gomb, akkor a legjobb helyen jársz, hogy megtudd a választ!