Furcsa motívumok vannak Szoboszlai Dominik testén, de kiderült, mit is jelentenek pontosan

Szoboszlai Dominik egy nagyon érdekes tetoválást csináltatott magának, ráadásul az egész mellkasára. A tetoválóművész először szólalt meg.

Törőcsik Daninak nem kis munkája volt ebben

Rengeteg Szoboszlai Dominik rajongó kapta fel a fejét az Arsenal elleni Premier League rangadó előtt, hogy a magyar labdarúgó-válogatott csapatkapitánya nem volt benne egyáltalán a keretben. Nem is ment úgy a vörösöknek, mivel 3-1-es vereséget szenvedtek Szoboszlai nélkül.

Bár gyengítette a csapatot egy piros lap is, de az már a meccs végén osztották ki. Ahogyan a mérkőzés előtt kiderült, Szoboszlai Dominik combsérülése kiújult, ezért ki kellett hagynia az összecsapást.

A sérülésről még sokat pletykálnak, kiderül, hogyan halad a rehabilitáció, de legrosszabb esetben Szoboszlai még a Chelsea elleni Ligakupa-döntőt is kihagyhatja február 25-én.

Közben persze nem tétlenkedik, mert egy őrült tetoválást csináltatott magának. A különleges motívumokról a készítő, Törőcsik Dáni rántotta le a leplet. Kattints a galériánkra, és kiderülnek a részletek!

Szoboszlai Dominik a napokban mellkasára készíttetett egy tetoválást, melyen többek között a Föld térképe, néhány bolygó és egy emberi karakter is látható. A fotón rögtön jobban is szemügyre tudjátok venni, ha lapoztok a posztban.
Kattints a további képekért!

Sokan meglepődnének, ha Szoboszlai Dominik ezzel a lánnyal alkotna egy párt.

Leadfotó: MTI Fotó – Kovács Tamás

Oldalak

Video Szerelmi horoszkóp
Sztárok
Emma Watson újra szerelmes, egy intelligens és igazán sármos fiatalember rabolta el a színésznő szívét.
Sztárok
Bár sokan úgy gondolják, hogy György már a kezdetektől tudta, hogy egy napon ő foglalja majd el a trónt apja után, ez egyáltalán nem így van: a herceg viszonylag későn szembesült a rá váró...
Sztárok
A legendás karakterszínész Mads Mikkelsen fia a megszólalásig hasonlít a híres édesapjára, bár Carl Jacobsen nem használja ki ennek az előnyeit, ugyanis nem lett belőle sem színész, sem pedig modell...