Sztárok

Monica Bellucci 19 éves lányára nincsenek szavak: Deva olyan szép, hogy még édesanyját is lekörözi – fotók

Monica Bellucci és Vincent Cassel idősebbik lánya, Deva édesanyja babérjaira tört, s már most bolondul érte a divatszakma – ebben pedig semmi meglepő nincsen, tekintve, hogy a fiatal lány szépsége szinte nem is e világi.

Csodás géneket örökölt

Monica Bellucci 2004-ben hozta világra első gyermekét, Devát, hat évvel később pedig életet adott második lányának, Léonie-nak, akit nővérétől eltérően nem igazán érdekel a nyilvánosság, így őt csak nagyon ritkán lehet látni. Deva neve azonban kezd egyre ismertebbé válni a sztárvilágban, ráadásul fiatal kora ellenére már most óriási sikereket tudhat a magánénak – elég csak arra gondolnunk, hogy korábban együtt szerepelt édesanyjával a Vogue Italy címlapján. Egy szó, mint száz, a fiatal lány nagy jövő előtt áll, az pedig előre borítékolható, hogy az olasz színésznő mindenben támogatni fogja. A minap is együtt jelentek meg egy nagyszabású eseményen, melyről Monica az Instagram oldalán is megemlékezett, sőt mutatott néhány közös fotót is, melyek tökéletesen bebizonyítják, hogy Deva rengeteget örökölt legendás szépségéből. Galériánkban megmutatjuk, milyen pompásan mutatnak egymás mellett:

Deva nemcsak a divatszakmában kezdte bontogatni a szárnyait, hanem édesanyja nyomdokaiba lépve színésznőként is kipróbálta magát: hamarosan debütálni fog egy Netflixes sorozatban, amely a The Leopard címet kapta.
Kattints a további képekért!

Lola Rose Sheen nővérével, Samivel ellentétben sokkal inkább egy visszahúzódó lány, aki nem sok fotót oszt meg követőivel a közösségi média oldalain, erotikus portálokra pedig pláne nem áll szándékában regisztrálni.

Leadfotó: 123rf

Oldalak

Sztárok
Sztárok
Rájuk fokozottan igaz, hogy két dudás nem fér meg egy csárdában. Ettől még persze nem biztos, hogy elakadt a békülési folyamat Majka és Curtis között.
Sztárok
T. Danny, azaz Telegdy Dániel többszörösen bebizonyította, hogy nagy tehetséggel áldotta meg a sors: rapperként sikert sikerre halmoz, a Dancing with the Stars negyedik évadában pedig azt is...
Sztárok
Bradley Cooper ma már óriási hírnevet tudhat magáénak szerte a világon, de gondoltad volna, hogy karrierje kezdetén még hazugságokhoz is folyamodott, hogy megkaphasson egy szerepet? Méghozzá nem is...