Így ünnepli Pécsi Ildikó a születésnapját

Pécsi Ildikó és férje, Szűcs Lajossal idén ünnepelte aranylakodalmát.

Rajonganak egymásért

Pécsi Ildikó és Szűcs Lajos idén ünnepelte házasságuk 50. évfordulóját, ami egyben aranylakodalmukat is jelenti. A művésznő elmondta, párja a mai napig képes leülni a tévé elé, és megnézni a legendás Linda epizódot, melyben Pécsi Ildikó is játszott. " Annak idején Lajosomnak sosem volt ideje tévézni, hiszen járta a világot a válogatott csapattal, és mikor először adták a televízióban csak egyetlen epizódot tudott megnézni. Most viszont végre van ideje, elhelyezkedik a fotalben és képes egész délután Lindát nézni. Ha pedig feltűnök a képernyőn egyből szól, hogy benne vagyok a tévében" - mondta nevetve az Indul a Bakterház ikonikus színésznője, aki nem titkolja azt sem, hogy gyakran együtt nézik a focimeccseket is.

Kettesben ünnepelnek

A Kossuth-díjas művésznő nehéz időszakon van túl, ám utánozhatatlan fekete humora egész életben végigkísérte - megkönnyítve ezzel hullámvölgyekkel teli életét. Pécsi Ildikó ma ünnepli 79. születésnapját, melyet világklasszis labdarúgó férjével, Szűcs Lajossal közösen ünnepelnek. "Nem igazán szoktam a születésnapommal foglalkozni, engem az nem érdekel. Örülök, hogy jól vagyunk az én "Édesjólajosommal", kettesben, szerényen ünnepelünk" - fogalmazott Pécsi Ildikó.

Kertjében élvezi a nyugalmat

A Jászai Mari-díjas magyar színművésznő életét az utóbbi időben egy ingatlan per is megkeserítette, ám a legnehezebb időszakban is tartotta magát. Legnagyobb kikapcsolódást számára a gödőllői otthonának hatalmas kertje jelenti, melynek virágai és fái közt mindig megtalálja a lelki békéjét. "Itt a kartben minden bokor, fa és virág a családomra, kollégáimra és a barátaimra emlékeztet és a „drága jó közönségemre”, akik megörvendeztettek kertbe ültethető virágokkal és fákkal" - fogalmazott Ildikó.

Pártos Csilla is megszólalt az ügyben.

Leadfotó: TV2

Oldalak

Szólj hozzá Te is!