Pécsi Ildikó őszinte vallomása: Képtelen lenne férje nélkül élni

Pécsi Ildikó és Szűcs Lajos 50 éve rajonganak egymásért.

Idén volt az aranylakodalom

A Kossuth- és Jászai Mari-díjas színésznő és a világklasszis labdarúgó, Szűcs Lajos 1969-ben esküdött örök hűséget egymásnak, és életük azóta elválaszthatatlan. "Az én édes jó Lajosommal idén január 4-én ünnepeltük az aranylakodalmunkat, és az első „igen” kimondása óta minden percben együtt vagyunk"- nyilatkozta a művésznő a Borsnak.

Nem tudna nélküle élni

Bár ma már elválaszthatatlanok, a hetvenes években, szerelmük hajnalán sokan kételkedtek szerelmükben. "Noha kezdetben akadt, aki a korkülönbség miatt nem jósolt túl hosszú életet a kapcsolatunknak, de én mindig is tudtam, ha egyszer eljön a búcsú ideje, hálás leszek még, hogy idősebb vagyok az én édes jó Lajosomnál. Mert egy biztos: egy percet sem tudnék élni nélküle!" - szögezte le Pécsi Ildikó.

Irigylésre méltó kapcsolatuk

Pécsi Ildikó vonzó megjelenése és Szűcs Lajos focista hivatása bőven adott volna okot a féltékenységre, ám az olimpiai bajnok és a gyönyörű színésznő kapcsolatában ez sosem létezett. "Rendkívül büszke voltam, hogy egy olimpiai sportoló a párom, és engem választott, miközben nők ezrei rajongták körül. Egyébként soha egyikünk sem volt féltékeny a másikra, megbíztunk egymásban és a környezetünkben, akik pontosan tudták, hogy minket Isten is egymásnak teremtett" – mondta elérzékenyülve a színésznő.

Meghozta a végső döntését unokája kilakoltatásáról.

Leadfotó: TV2 / Mokka

Oldalak

Szólj hozzá Te is!