Sztárok

Pásztor Anna olyan ajánlatot tett Bochkor Gábornak, hogy abba még a közönség is belevörösödött

Az 51 éves magyar énekesnő régóta közeli barátságot ápol a közkedvelt műsorvezetővel, így aztán nem meglepő, hogy beszélgetésük alkalmával a szokásosnál frivolabb és kacérabb hangnemet engedett meg magának.

Benyújtotta a számlát

Sok-sok évre visszanyúló, bensőséges baráti kapcsolat köti össze az Anna and the Barbies kitűnő énekesnőjét, Pásztor Annát, és a közkedvelt műsorvezetőt, Bochkor Gábort. Egyáltalán nem véletlen tehát, hogy amikor Pásztor a Bochkor című reggeli műsorban vendégeskedett, beszélgetésük alkalmával a zenei előadó a szokásosnál is frivolabb és kacérabb hangnemet engedett meg magának - írja a Bors. Az énekesnő felelevenítette azokat az időket, amikor egyetemistaként minden reggel Bochkor legendás rádióműsorára ébredt, s közölte: a 60 esztendős tévés sokkal tartozik neki ezekért az esztendőkért...

"Nekem még tartozol a diákéveimért, hogy téged kellett hallgatnom minden reggel egyetemre menet, és ezért az egyik lehetőség a természetben való fizetés" - szúrt oda régi barátjának Pásztor Anna, megvillantva védjegyévé vált fanyar humorát.
Kattints a további képekért!

Lékai-Kiss Ramóna arra is rákérdezett az új műsorában, hogy pontosan miért döntött úgy az énekesnő, hogy csak a válás lehet a megoldás.

Leadfotó: Instagram

Oldalak

Video Marics Peti első filmszerepének kulisszatitkai
Sztárok
Sztárok
Ördög Nóra és férje, Nánási Pál Olaszországban romantikáztak. A gyönyörű és sikeres műsorvezető nemrég tért haza a külföldi nyaralásról, de máris munkába állt, és az Audi büszke nagyköveteként...
Sztárok
Meghan Markle állítólag olyan lekezelően bánt egyik alkalmazottjával, hogy az illető nem bírta tartani magát és zokogni kezdett a hercegné feléje áradó haragja miatt.