Tóth Andi észveszejtően szexi volt 3000 forintos ruhájában: a kis fekete darabban mindenkit maga mögé utasított

Egy biztos: Andi bebizonyította, hogy nem csupán méregdrága ruhakölteményben lehet megjelenni egy díjátadó gálán, ugyanis egy olcsóbb darabban is éppoly szexi lehet valaki.

Élete formájában van

Andival kapcsolatban már megszokhattuk, hogy bárhová is megy, ott nagy feltűnést kelt, hiszen nem lehet nem őt figyelni, ha a gyönyörű énekesnő megjelenik valahol – így volt ez tegnap este is, amikor egy kis fekete ruhában érkezett a JOY Social Media Award díjátadó gálájára, ahol a #mérföldkő kategória jelöltje volt. Ebben a kategóriában a lap olyan közönségkedvenc előadókat díjazott, akik 2024-ben valamilyen fontos szakmai mérföldkövet ünnepelnek, márpedig Andi érthető okokból lett épp ebben a „csoportban” jelölt. Az énekesnő éppen 10 évvel ezelőtt, 2014-ben nyerte meg az X-Faktor ötödik évadját Szikora Róbert mentoráltjaként, idén pedig, egy évtizeddel később zsűritagként tér vissza a műsor 12. szériájában. A tegnapi napon Andi végül át is vehette a díjat, ugyanis ő lett a nyertes a kategóriájában: az előadó mindezt egy eszméletlenül dögös, fekete miniruhában tette meg, melyben olyan szexi volt, mint még soha. Galériánkban mutatjuk, hogy festett a vörös szőnyegen!

Andi már tavaly is hazavihette a JOY egyik díját: 2023-ban a #hallgasshazait kategória győztese volt, ám mint azt a Femcafe.hu-nak adott interjújában is elárulta az énekesnő, az idei elismerés sokkal többet jelentett neki.
Kattints a további képekért!

2023 után idén is kitettek magukért a sztárok az idei JOY Social Media Award gálaestjén, ahol a hazai hírességek többsége káprázatos ruhakölteményekben tündökölt a vörös szőnyegen.

Leadfotó: TV2

Oldalak

Video Tóth Andi ekkor térne visssza az énekléshez
Sztárok
A nyár végén már meg is születhet Justin és Hailey Bieber első közös gyermeke. Előbbi már jó ideje hangoztatta, hogy szeretne egy babát.
Sztárok
A TV2 még nem erősítette meg a pletykákat, de többen már elkezdték kisakkozni, hogy kik lehetnek majd a Farm VIP szereplői.
Fashion&Beauty
A rövidnadrágok idén nyáron újra a divat fókuszába kerültek, számtalan stílusban és hosszúságban. Legyen szó mikro rövidnadrágokról vagy bermuda stílusú darabokról, a választék olyan széles, hogy...