Tóth Andi észveszejtően szexi volt 3000 forintos ruhájában: a kis fekete darabban mindenkit maga mögé utasított

Egy biztos: Andi bebizonyította, hogy nem csupán méregdrága ruhakölteményben lehet megjelenni egy díjátadó gálán, ugyanis egy olcsóbb darabban is éppoly szexi lehet valaki.

Élete formájában van

Andival kapcsolatban már megszokhattuk, hogy bárhová is megy, ott nagy feltűnést kelt, hiszen nem lehet nem őt figyelni, ha a gyönyörű énekesnő megjelenik valahol – így volt ez tegnap este is, amikor egy kis fekete ruhában érkezett a JOY Social Media Award díjátadó gálájára, ahol a #mérföldkő kategória jelöltje volt. Ebben a kategóriában a lap olyan közönségkedvenc előadókat díjazott, akik 2024-ben valamilyen fontos szakmai mérföldkövet ünnepelnek, márpedig Andi érthető okokból lett épp ebben a „csoportban” jelölt. Az énekesnő éppen 10 évvel ezelőtt, 2014-ben nyerte meg az X-Faktor ötödik évadját Szikora Róbert mentoráltjaként, idén pedig, egy évtizeddel később zsűritagként tér vissza a műsor 12. szériájában. A tegnapi napon Andi végül át is vehette a díjat, ugyanis ő lett a nyertes a kategóriájában: az előadó mindezt egy eszméletlenül dögös, fekete miniruhában tette meg, melyben olyan szexi volt, mint még soha. Galériánkban mutatjuk, hogy festett a vörös szőnyegen!

Andi már tavaly is hazavihette a JOY egyik díját: 2023-ban a #hallgasshazait kategória győztese volt, ám mint azt a Femcafe.hu-nak adott interjújában is elárulta az énekesnő, az idei elismerés sokkal többet jelentett neki.
Kattints a további képekért!

2023 után idén is kitettek magukért a sztárok az idei JOY Social Media Award gálaestjén, ahol a hazai hírességek többsége káprázatos ruhakölteményekben tündökölt a vörös szőnyegen.

Leadfotó: TV2

Oldalak

Video Marics Peti első filmszerepének kulisszatitkai
Lifestyle
Rengeteg bizarr dologról számolnak be azok, akik Magyarországon megpróbálják visszaváltani a műanyag palackokat. Inkább katasztrofálisan indul ez az egész, mint gördülékenyen.
Home&Design
Nincs megállás, és még több pokoli nap vár ránk sajnos az időjárás előrejelzés szerint. Nehéz meglenni klíma nélkül, de figyelnünk kell arra is, hogy ez az időszak ne dobja meg nagyon a...
Sztárok
Noha a címlapokon ma már inkább fia, Charlie Sheen szerepel, a filmtörténelem szempontjából mégis Martin Sheen alkotott maradandóbbat, hiszen olyan klasszikus alkotásokban játszott, mint az...