Sztárok

„Kíváncsi, érdeklődő gyerek voltam” – Sosem hallott titkot árult el a múltjáról Oszvald Marika

Csodálatos művészek voltak Oszvald Marika szülei, akik az élet szeretetére is megtanították. A Kossuth- és Jászai Mari-díjas színművész, operetténekes gyermekkorára visszaemlékezve mesélt szüleiről, emellett többek között arról is, hogy – nagyon előrelátóan – miért nem akarták, hogy gyerekszínész legyen.

Művészek között nőtt fel

Oszvald Marikáról már gyermekkorában kiderült, hogy színpadra termett: zongorázott, táncolt, úttörőként énekversenyeket nyert, balettot, szteppet, akrobatikát tanult, de kipróbálta a műugrást, a szertornát, toronyugrásban pedig országos ifjúsági bajnok lett. Négyévesen állt először színpadon, beugróként a Bánk bánban Soma szerepében, és hétéves volt, amikor elénekelte a Pillangókisasszony nagyáriáját – szülei azonban nem mindig örültek annak, hogy már kislányként megismerte ezt a világot. További részletek a galériában!

Oszvald Marika igazi művészcsaládban nőtt fel; édesanyja, Halasi Marika szubrett, édesapja, Oszvald Gyula pedig kiváló operaénekes volt.
Kattints a további képekért!

70 évesen is fiatalokat megszégyenítő tempóban éli az életét Oszvald Marika. A szubrett rengeteg színházi munkája végeztével sem pihen, kaszát-kapát ragad, és irány a kert. A háztartást sem hanyagolja el, maga főz, mos, takarít!

Leadfotó: Facebook/ Duna Televízió

Oldalak

Sztárok
Sztárok
Emma Ferrer az idő múlásával egyre inkább hasonlít világhírű nagymamájára, szépség tekintetében pedig már most utolérte őt.
Sztárok
A Neveletlen hercegnő-filmek Clarisse Renaldi királynője a mai napon ünnepli 88. születésnapját, nemrégiben pedig friss fotók is készültek a rég nem látott, legendás filmcsillagról.
Home&Design
Az új, szezonális lakberendezési trendek közül a szőnyegen szőnyeg stílus lesz az egyik legnépszerűbb. Mutatjuk, hogyan alkalmazhatod, hogy a lehető legmutatósabb legyen.