Sztárok

Ő Romy Schneider egyetlen lánya, aki gyermekként vesztette el édesanyját: így él napjainkban a 45 éves Sarah – fotók

A most 45 éves Sarah Magdalena Biasini a legendás Romy Schneider egyetlen élő gyermeke, akinek ugyanúgy kijutott a fájdalmakból, mint néhai édesanyjának.

Korán szembesült a veszteséggel

Romy Schneidert kivételes utat járt be a karrierje során: mindössze 15 éves volt, amikor megkapta élete első szerepét, egy évvel később pedig már Viktória – Egy királylány gyermekkora című filmben alakította a királynő karaktert. Az igazi áttörést a Sissi című romantikus életrajzi filmsorozat hozta el a számára, s bár a karrierje a csillagos égig szárnyalt, a magánéletét kudarcok sorozata árnyékolta be. A színésznő 1982-ben, mindössze 43 évesen hunyt el a párizsi lakásán – az első híresztelések úgy hangoztak, hogy a színésznő öngyilkos lett, végül kiderült, hogy halálát szívelégtelenség okozta. A színésznő hátra hagyta egyetlen élő gyermekét, aki később nagymamája és édesanyja nyomdokaiba lépett. Ő Sarah Biasini, Romy Schneider lánya:

Kislányként sosem volt könnyű az élete, hiszen nehéz volt egy világhírű művésznő árnyékában felnőni, ráadásul több tragédia is beárnyékolta a család boldogságát. Édesanyja halálakor Sarah csak öt éves volt, ezután pedig az apjához került, ő és apai nagyszülei nevelték fel.
Kattints a további képekért!

A Romy, egy szabad nő szakmai és magánéleti döntéseinek tükrében vizsgálja az európai mozi nagyasszonyának életét és karrierjét: Lucie Cariès dokumentumfilmje archív felvételeken keresztül idézi fel egy független, eltökélt és vibráló személyiségű nő portréját.

Leadfotó: Arthur Grimm/United Archives via Getty Images

Oldalak

Sztárok
Sztárok
Emma Ferrer az idő múlásával egyre inkább hasonlít világhírű nagymamájára, szépség tekintetében pedig már most utolérte őt.
Sztárok
A Neveletlen hercegnő-filmek Clarisse Renaldi királynője a mai napon ünnepli 88. születésnapját, nemrégiben pedig friss fotók is készültek a rég nem látott, legendás filmcsillagról.
Home&Design
Az új, szezonális lakberendezési trendek közül a szőnyegen szőnyeg stílus lesz az egyik legnépszerűbb. Mutatjuk, hogyan alkalmazhatod, hogy a lehető legmutatósabb legyen.