Sztárok

Búcsút intettek a csillogásnak és a hírnévnek: sztárok, akik önként hagytak fel fényűző életükkel

Több olyan híresség van, akik életük nagy részét a rivaldafényben töltötték, végül azonban rájöttek, hogy a magánéletük sokkal fontosabb számukra, ezért búcsút intettek a szakmának.

Manapság alig hallani róluk

Nem mindenkinek való a hollywoodi csillogás, mindezt pedig jól bizonyítja, hogy vannak olyan világsztárok, akik a karrierjük csúcspontján döntöttek úgy, felhagynak a munkával. Ők egykor a közönség kedvencei voltak, s bár hosszú éveken át sikeres filmek vagy a sorozatok állandó szereplői voltak, egyszer csak teljesen eltűntek a szemünk elől, azóta pedig elvétve, vagy szinte sosem hallunk róluk. Galériánkban felsoroljuk, kik is azok a sztárok, akik hátat fordítottak az álomgyárnak:

Meg Ryan egykor sorra kapta a szerepeket, rengeteg filmben szerepelt, de aztán hirtelen ő is eltűnt a rivaldafényből. Mostanra teljesen visszavonult a színészkedéstől és a háttérben rendezőként és producerként tevékenykedik.
Kattints a további képekért!

Természetesen a sztárok életében is voltak első szerelmek és szakítások, azt azonban talán csak kevesen tudják, hogy vannak olyan hírességek, akik valaha egy párt alkottak.

Leadfotó: 123rf

Oldalak

Sztárok
Lifestyle
Varga Csaba pótolólagos oxigén és serpák nélkül szeretne feljutni a Himalája 8125 méter magasban található Nanga Parbat csúcsára.
Lifestyle
Gyönyörű júniusi reggelre ébredhettünk ma. Kezdhetnénk így is ezt a cikket, ez azonban sajnos nem igaz.
Fashion&Beauty
Mutatjuk a 2023-as nyári manikűrtrendeket, amelyek között biztosan találsz neked valót.