Sztárok

Férjhez ment Gajdos Tamás lánya: a műsorvezető boldogan vezette oltár elé a gyönyörű Viktóriát - Fotó

"Bevallom férfiasan, meghatódtam" - mesélte a nagy napról az ATV híradósa.

Mérföldkőhöz érkeztek

Május derekán élete egyik legmeghatóbb és legszebb napja virradt az ATV híradósára, Gajdos Tamás műsorvezetőre: a híresség ekkor vezette oltár elé nagyobbik lányát, Viktóriát. A sportolóként is híressé vált televíziós egyáltalán nem gondolta volna, hogy gyermeke esküvője ilyen elementáris hatással lesz majd rá, de amikor Viktóriával végigmentek a sorok között, s elérkeztek az oltárhoz, végül tudatosodott benne, micsoda mérföldkőhöz érkezett a családja élete.

A tévésről és lányáról, aki egy egyszerű, de kifinomult stílusról árulkodó ruhakölteményben mondta ki a boldogító igent, a Best magazin közölt fényképet.
Kattints a további képekért!

Vincent Cassel és Monica Belluci idősebbik lánya, Deva már kész nő, ráadásul olyan szép, hogy csakis szuperlatívuszokban lehet beszélni róla.

Leadfotó: Facebook

Oldalak

Sztárok
Sztárok
Sokaknak nincs lehetőségük a gyermekvállalásra fiatal felnőtt korukban, ennek ellenére viszont nem zárkóznak el tőle és később, akár 50 éves koruk felett is belevágnak egy gyermek felnevelésébe.
Lifestyle
Meg lehet állapítani valakiről ránézésre, hogy intelligens-e? Egy kutatás meglepő eredményre jutott!
Sztárok
Járai Mátéról és feleségéről, Járai Kíráról a Nyerő Páros c. vetélkedőben való szereplésük óta tudja az egész ország, hogy nyitott házasságban élnek.