Sztárok

Láttad már Heather Locklear bájos lányát? A 25 éves Ava megszólalásig hasonlít édesanyja fiatal verziójára

Ava Locklear ijesztően hasonlít a híres édesanyjára, Heather Locklearre még abból a korszakból, amikor a Melrose Place Amandájaként ismerte a világ.

Mint két tojás

Heather Locklear a ’90-es években robbant be a köztudatba a Melrose Place-nek köszönhetően. amelyért négy egymást követő évben is jelölték Golden Globe-díjra, a legjobb színésznő kategóriában. De hasonlóan nagyot alkotott a Sammy Jo Carringtonként is a Dinasztia drámasorozatban. További figyelemre méltó televíziós szerepei közé tartozik a Caitlin Moore a Kerge városban, amiért további két Golden Globe-díj jelölést kapott, a legjobb színésznő kategóriában. 2013-ban visszatérő szerepet kapott a Vérmes négyes című sitcomban, meg a Franklin és Bash-ban. Néhány filmben is feltűnt az évek alatt, ilyen a Tűzgyújtó (1984), a Pénz beszél... vagy éppen A tökéletes pasi (2005) romantikus vígjáték. Még a ’90-es években ment hozzá Richie Samborához, akitől Ava lánya született, aki jelenleg 25 éves, és szőke hajával, ragyogó kék szemeivel kiköpött mása az édesanyjának, ráadásul többek között színészettel is foglalkozik. Szóval szépség és tehetség tekintetében, volt kitől örökölnie!

Kattints a galériára!

Locklear 1986. májusában házasodott össze a Mötley Crüe dobosával, Tommy Lee-vel. 1993-ban elváltak, azután feleségül ment Bon Jovi gitárosához, Richie Samborához 1994-ben. Három évvel később megszülte egyetlen gyermeküket, Ava Elizabeth Samborát. Idővel ez a házasság is zátonyra futott és 2006-ben elváltak.
Kattints a további képekért!

Az 52 éves színészt az egész családja elkísérte egy új mozifilm premierjére, így aztán mindenki megcsodálhatta, mennyit is nőttek Damon a nyilvánosságot gondosan kerülő lánygyermekei az utóbbi pár éven.

forrás: scmp.com, fotó: gettyimages / Aaron Rapoport

Oldalak

Sztárok
Lifestyle
Ha ez az alkalmazás rajta van a telefonodon, jobban teszed, ha most azonnal letörlöd.
Utazás
A medvetámadások viszonylag ritkák, de ijesztőek. A szakértők elárulták, hogyan védheted meg magad és családodat, ha találkozol egy medvével az erdőben.
Sztárok
Sokaknak nincs lehetőségük a gyermekvállalásra fiatal felnőtt korukban, ennek ellenére viszont nem zárkóznak el tőle és később, akár 50 éves koruk felett is belevágnak egy gyermek felnevelésébe.